Η Άσλει Γκράχαμ δημοσιεύει τις αρετουσάριστες καμπύλες της και έχουμε τον λόγο να τη λατρεύουμε…

0

Θέλησε να αλλάξει τα πρότυπα της ομορφιάς που έχει δημιουργήσει η βιομηχανία της μόδας και τα κατάφερε.

Η Άσλει Γκράχαμ έχει ζητήσει από τις νέες γυναίκες με καμπύλες να αγαπήσουν το σώμα τους, την μοναδικότητα τους και να αισθανθούν άνετες και χαρούμενες.

Η ίδια πρωτοστάτησε και απέδειξε ότι ένα plus size μοντέλο μπορεί όχι απλά να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη καμπάνια με μαγιό αλλά και να το κάνει με μηδέν Photoshop.

Η σταρ του μόντελινγκ δημιούργησε την νέα της σειρά μαγιό για γυναίκες με καμπύλες σε συνεργασία με το brand Swimsuits For All.

«Δεν ντρέπομαι για λίγα παχάκια και κυτταρίτιδα και ούτε εσείς πρέπει να ντρέπεστε», είπε. «Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις μη επεξεργασμένες φωτογραφίες ως εικόνες της καμπάνιας. Υπενθύμιση: η αυθεντικότητα είναι όμορφη».

«Αυτή η καμπάνια διαφέρει από κάθε άλλη που έχω κάνει σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου», δήλωσε η Άσλει Γκράχαμ, σύμφωνα με τον The Independent.

«Ελπίζω αυτές οι εικόνες να δημιουργούν μια ατρόμητη πίστη σε όλους να είναι ευτυχισμένοι στο δέρμα τους και να απολαμβάνουν τη ζωή τους αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από το ποιος παρακολουθεί».

Looking at the #unretouched photos from our #Summer2018 shoot with @theashleygraham, we thought "why not use these as the campaign images?" Like Ashley says, "Being authentic is beautiful. I have nothing to hide when it comes to my body." Shop the new #AshleyGrahamxSwimsuitsForAll via link in bio.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...