Παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan της Porsche Hellas

0

Ένα εξαιρετικό διήμερο event πραγματοποίησε η εταιρία Porsche Hellas – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Porsche Center στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου οι φίλοι της Porsche και όχι μόνο, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά για 1η φορά το νέο μοντέλο Macanαλλά και να πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτο test driveεπιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες που προσφέρει.

Η Macan αποτελεί αδιαμφισβήτητο success storyγια την Porsche, με πάνω από 350.000 πωλήσεις παγκοσμίως από το 2014. Η νέα γενιά της έρχεται να προσθέσει το δικό της κεφάλαιο στην επιτυχία, ανασχεδιασμένη, με επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις και κάνοντάς την ιδανική για την καθημερινή ζωή.

Εκτός από την οδηγική εμπειρία ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές που προσέφερε η PORSCHEHellas σε προηγούμενα μοντέλα αυτοκινήτων.

Το διήμερο event άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους της PORSCHE οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της εταιρίας λύνοντας οποιαδήποτε απορία τους αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.