Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

0

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr


ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν συνεργάσιμοι και μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που είναι αντίθετες με την άποψη των άλλων. Η στάση του συντρόφου σας και συμπεριφορά των οικογενειακών του προσώπων, φαίνεται να σας πονοκεφαλιάζουν σήμερα το βράδυ.
ΤΑΥΡΟΣ
Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα καταφέρετε αρκετά ώστε να νιώσετε ικανοποίηση με το δυναμισμό που διαθέσετε. Έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία μακροχρόνιων αισθηματικών σχέσεων και να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα ο δυναμισμός σας απ’ τη μία και το πάθος σας απ’ την άλλη δεν θα πρέπει να είναι τα αίτια μιας δεσποτικής συμπεριφοράς. Ίσως κάποιες εργασίες στο σπίτι, που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα, να κριθούν τώρα απαραίτητες.
ΛΕΩΝ
Οι ανοιχτές πληγές ή ακόμα και τα χρέη που βαραίνουν στην πλάτη ορισμένων αποτελούν απλά ένα γνώμονα καθυστέρησης και σύνεσης το διάστημα αυτό παρά στοιχείο αποτροπής. Αποφύγετε συζητήσεις για θέματα οικονομικά που είναι πιθανόν να διαταράξουν τη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα δεχτούν ενδιαφέρουσες προτάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Για άλλη μια φορά έρχεστε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας. Φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν… Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, βρίσκεστε ήδη, ανάμεσα σε κάποια βαριά, πιεστική, αλλά εξαγνιστική διαδικασία, που σας μεταμορφώνει και σας αναγεννά. Οι πλανητικές διατάξεις σας ενθαρρύνουν να προβάλλετε επιτέλους με ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργασίες και οι νέοι συνεταιρισμοί που θα γίνονται τώρα, θα είναι πολύ εποικοδομητικοί. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην αγάπη και στον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν κάποιο άτομο μικρότερο από εσάς, να έλξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δίνεται έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Πιθανόν τώρα να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες οικονομικής φύσεως εξαιτίας κακών υπολογισμών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικά μπορεί να στριμωχθείτε λίγο, ίσως γιατί θα επενδύσετε σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια, με μακροπρόθεσμες απολαβές. Σήμερα θα εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και θα θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα και καταστάσεις για να δώσετε χρώμα στην αισθηματική σας ζωή.
ΙΧΘΥΣ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ θα πρέπει να υπολογίσετε και κάποιες επενδύσεις για την εργασία σας. Η διαισθητική σας ικανότητα σας βοηθά να αισθανθείτε τι ζητά ο σύντροφός σας. Ο έρωτας και το πάθος αναπτύσσονται μεσ’ στα πλαίσια της σχέσης σας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...