Kαι αφού την είδαμε….Black Friday και στην Ελλάδα,ας ψωνίσουμε έστω σωστά

0

Αφού ξάφνου και αξάφνου πάθαμε και στην χώρα μας…Black Friday όπως και στην Αμερική,έστω αν εκμεταλευτούμε την ιδιαίτερη και πλήρως ξενόφερτη αυτή ημέρα κάνοντας πραγματικά προνομιακές αγορές που δεν θα μετανιώσουμε απλώς για να κάνουμε και εμείς την σχετική ανάρτηση στο Instagram που δείχνει πως είμαστε μέσα στα πράγματα…!Μπες στα sites των αγαπημένων σου brands και εντόπισε τα κομμάτια που ίσως λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου ή που απλά θέλεις να αποκτήσεις. Φτιάξε μια λίστα και σημείωσε τους κωδικούς των κομματιών που θέλεις να αγοράσεις και μείνε σε αυτά.ΜΟΝΟ!

Holiday Shoppers Seek Out Deals On Black Friday

Όσο νωρίτερα λοιπόν ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο.Θα έχεις και καλύτερη επιλογή στα μεγέθη και τα χρώματα.Ενώ πολλοί θα σε συμβούλευαν να κινηθείς σε κλασικές επιλογές σε περιόδους εκπτώσεων, εμείς θα σε συμβουλεύσουμε να κάνεις το αντίθετο. Όταν έχεις την ευκαιρία να κάνεις ψώνια σε μειωμένες τιμές αγόρασε κομμάτια που κανονικά δεν θα αγόραζες. Οι εκπτώσεις προσφέρουν μια ευκαιρία να αναβαθμίσεις της γενική ποιότητας της ντουλάπας μου με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσες να αντέξεις οικονομικά υπό άλλες συνθήκες. Το να μεταφέρεις μετρητά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι επίσης λιγότερο ασφαλής. Έχε μια λίστα με το τι ψάχνεις και ένα ποσό στο μυαλό για το πόσα θέλεις να ξοδέψεις. Όταν το φτάσεις, ήρθε η ώρα να πάς στο σπίτι.Οι εκπτώσεις έχουν διαφορετικό αντίκτυπο στον καθένα μας – για μερικούς είναι ελκυστικές μόνο εφόσον σχετίζονται με το προϊόν που θα τους ενδιέφερε να αποκτήσουν ούτως ή αλλιώς, ενώ άλλοι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση. Οφείλουμε, πάντως, όλοι μας να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να μην παρασυρόμαστε από τα διάφορα κόλπα της αγοράς εκεί έξω. Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια.

000000000000000000000000000000

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: η “Μαύρη Παρασκευή” είναι μια καλή ευκαιρία για τους πιο προνοητικούς να κάνουν τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων τους ή έστω, κάποιων εξ αυτών. Και εδώ βολεύει αρκετά η λύση της λίστας έτσι να ξέρετε από πριν πού ακριβώς στοχεύετε. Να θυμάστε ότι δεν είναι ανάγκη σώνει και ντε να προχωρήσετε σε κάποια αγορά, απλά και μόνο για να… τιμήσετε το έθιμο αλλά μόνο στην περίπτωση που βρείτε κάτι που όντως σας ενδιαφέρει.