Φίλοι και υποστηρικτές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διασκέδασαν και προσέφεραν για την ευχή του μικρού Βασίλη!

0

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά ένα αξέχαστο δροσερό, φθινοπωρινό πάρτι!

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού παρασύρθηκανστο χορό με τις μελωδίες του μοναδικού Ηλία Καμπακάκη, υπό το φως των αστεριών του Μακεδονικού ουρανού.

Ανάμεσα στο κοινό παρευρέθηκαν αρκετά παιδιά ευχής προηγούμενων ετών, όπως ο Παναγιώτης και η Γεωργία, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες των ευχών τους, ο Ανδρέας που προσέφερε την εθελοντική του εργασία, και ο Παναγιώτης, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με το χορό του!

Όλοι μαζί στο κατάμεστο SKYBAR του The Met Hotelαγκαλιάστηκαν, χόρεψαν, διασκέδασαν, συγκινήθηκαν και προσέφεραν με σκοπό να εκπληρωθεί η ευχή του μικρού Βασίλη, 4 ετών, να πάει στην Disneyland!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο The Met Hotel για  την πολύχρονη συνεργασία και τον Ηλία Καμπακάκη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού συμμετέχοντας αφιλοκερδώς, για να δώσει μια διαφορετική χροιά στο φετινό πάρτι.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, θερμά τους χορηγούς της βραδιάς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ DR. ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΠΕΠΕ, ΖΟΝΙΟU, ΙΑΚΕΝΤΡΟ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOTOSΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, FACE BOOTH, STUDIO 123 PHOTOGRAPHY, TSALDARIS, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ PHOTOGRAPHYVIDEOGRAPHY, PROTONS DIGITAL MARKETING, TSANTAKIDES, ΚΥΑΝΑ, KAROTTO GRAPHICDESIGN, MUSICSP, και τους χορηγούς επικοινωνίας:95.1 ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ, MAKEDONIA TV, TV100, FM100, ORA THESS, BISCOTTO, VORIA.GR, CITYPORTAL, LIVEMEDIA, ATTICA NEWS.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΆΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΉ ΕΛΛΆΔΟΣ)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.160 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr