7ο Sail for Pink – Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής!

0

7ο Sail for Pink – Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής!

Έτοιμο να ανοίξει τα πανιά του για 7η συνεχή χρονιά είναι το Sail For Pink, η ξεχωριστή δράση για την ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» και έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

 

Χιλιάδες πολίτες αναμένεται να περπατήσουν στη Νέα Παραλία, δίπλα από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη των ναυταθλητικών ομίλων της Θεσσαλονίκης που θα πλέουν στον Θερμαϊκό, για να διαδώσουν το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

 

Το 7ο Sail For Pink, θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2019και ώρα 11.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Στον χώρο θα υπάρχουν δράσεις για παιδιά και μεγάλους καθώς και η κινητή μονάδα Μαστογράφουτου Α.Ν.Θ. Θεαγενείου για δωρεάν εξετάσεις (10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.). Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την «Διαδρομή Αγάπης» από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Με φετινό σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης – Πλεύση Ζωής» οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης καιτης Βορείου Ελλάδος γενικότερα να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Electra Palace η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης “Αλμα Ζωής”, Κούλα Δερεκενάρηανέφερε ότι ο Σύλλογος έχει ως στόχο την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στη γυναίκα που νοσεί και την οικογένειά της, αλλά και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ο οποίος όταν διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο είναι 100% ιάσιμος.

Η κ. Δερεκενάρη χαρακτήρισε το “Sail for Pink” ως την κορυφαία δράση του Συλλόγου για την πρόληψη και πρόσθεσε: «Σας καλούμε όλους, ελάτε να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης, ελάτε να βάψουμε ροζ τη Θεσσαλονίκη»

Eγγραφές στο site sailforpink.gr  ή στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» (2310285181). Η συμμετοχή κοστίζει 6€

Υπό την αιγίδα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Οργάνωση-επικοινωνία

TSAKALOU PR

ΧΟΡΗΓΟΙ

ELLINAIR

MAKVEL

EMBRYOLAB

NOYNOY

METAGENESIS

ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ

MERCURY

BRALCO

FREZYDERM

ΝΟΒΑΡΤΙΣ

HEALTH MARKETING

KYANA

INTERLIFE

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

KLEEMANN

POM PON

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY

ΒΙΚΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ

2η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Θεσσαλονίκης ΟΑΕΔ

ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ

FITNESS FUN

BATALLA SALONICA

RECONAIR

CHEZ CHOCOLAT

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ

SEDE

ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ

ΧΑΝΘ

ΕΨΑ

Energy

Υπό την αιγίδα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Οργάνωση-επικοινωνία

TSAKALOU INTERACTIVE PR