5 τύποι Γυναικών που δε χρειάζεσαι για φίλες…

0

Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα πάρουμε νωρίς στη ζωή μας , θα έχουν αντίκτυπο στο υπόλοιπο της ζωής μας. Μια από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες επιλογές μας είναι ποιες θα επιλέξουμε για φίλες μας. Για αυτό χρειάζεται να επιλέγουμε με σοφία ώστε αργότερα να έχουμε λιγότερα πράγματα για τα οποία θα μετανιώνουμε.
Εδώ είναι 5 τύποι γυναικών που σίγουρα θα συναντήσεις στη ζωή σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική, αν θα αποτελέσουν μέρος της .
Η διερχόμενη φίλη . Της αρέσει να συσχετίζεται μόνο με την επιτυχία σου. Αν κάνεις κάποιο πάρτι όπου θα έχεις καλέσει σημαντικές προσωπικότητες ή αν πετύχεις κάτι στη ζωή, εμφανίζεται για να γευτεί λίγο από τη δόξα . Στην ουσία δεν υπάρχει σε καμία άλλη στιγμή της ζωής σου . Εκμεταλλεύεται καταστάσεις , το ξέρει και είναι και περήφανη για αυτό.
Η φίλη’ σιφόνι’. Την ονομάζω έτσι γιατί έχει την ιδιότητα να αποστραγγίζει. Είναι πάντα καταθλιπτική , έχει την εντύπωση ότι έχει την κατάρα του Σίσυφου , και της αρέσει το δράμα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Δεν έχει ιδέα πώς να στηρίξει τις φίλες της επειδή όλη της η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον εαυτούλη της. Παίρνει, παίρνει και ποτέ δε δίνει. Νομίζει πως οι φράσεις αμοιβαία εκτίμηση και αμοιβαία σχέση είναι ποτάμια στην Ιαπωνία.
Η φίλη ‘συναντάω τον εχθρό σου ’: Τρυπώνει στη ζωή σου δίνοντας την ψευδαίσθηση της φιλίας και της γυναικείας αλληλεγγύης και στην πραγματικότητα αυτό που κάνει είναι να έχει πολύ καλές σχέσεις με κάποια άτομα που σε πλήγωσαν ή που δε σε συμπαθούν. Της αρέσει να μεταφέρει πληροφορίες από το ένα στρατόπεδο στο άλλο. Είναι τόσο ανασφαλής που όλα αυτό την κάνει να αισθάνεται σημαντική.
Η φίλη ‘ανομολόγητη ζήλεια’ : Δείχνει να σε λατρεύει και να σε θαυμάζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει να είναι εσύ. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άλλοι σε συμπαθούν τόσο πολύ. Θέλει να έχει και να είναι όλα αυτά που έχεις και είσαι εσύ. Αυτό, επειδή δεν έχει ιδέα τι χρειάστηκε να κάνεις για να φτάσεις εκεί που έχεις φτάσει. Δεν ξέρει τι θυσίες έκανες, πόσο σκληρά δούλεψες και για πόσα χρόνια για να γίνεις ΕΣΥ. Ουσιαστικά αυτή η φίλη δεν μπορεί να σου κάνει κακό μιας και η ζήλεια της προέρχεται από τη δειλία της να κάνει βήματα προς το άγνωστο και αβέβαιο.
Η μοχθηρή φίλη : Αυτή η γυναίκα είναι μονίμως πικραμένη και συντετριμμένη. Η ζωή ήταν πολύ άδικη μαζί της- έτσι πιστεύει- και πρέπει να το πληρώσεις εσύ και ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός . Το εννοεί όταν λέει πως δε γουστάρει τις γυναικείες παρέες . Φοράει την εκδικητική και εχθρική της συμπεριφορά σα παράσημο. Θέλει να σε εμπιστευτεί , θέλει να σε αγαπήσει αλλά δεν μπορεί. Έχει πληγωθεί πολύ από τους ανθρώπους και ειδικά από τους άντρες. Θα σπιλώσει το όνομά σου και θα καταστρέψει την καλή σου φήμη απλά και μόνο για να σε κάνει να καταλάβεις πως αισθάνεται εκείνη κάθε μέρα.
Αν καταφέρεις να βγάλεις από τη ζωή σου τους 5 αυτούς τύπους γυναικών , θα αποφύγεις δράματα, μπερδέματα και δάκρυα. Η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάμε σε ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορούμε να έχουμε όμορφες και αμοιβαίες σχέσεις και φιλίες.

ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ

“Life Coach Γυναικών”

Δείτε πληροφορίες για τη Βίκυ ΕΔΩ και ΕΔΩ.