Όλα τα περιμέναμε αλλά όχι αυτό! Αλλάζουν όλα στα καλλιστεία…

0

Ριζικές αλλαγές έρχονται στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America αφού πλέον θα γίνονται υπό τη νοοτροπία του κινήματος #MeToo.

Τι εννοούμε; Ότι θα καταργηθεί η εμφάνιση των υποψηφίων με μαγιό και οι κοπέλες που συμμετέχουν δεν θα κρίνονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η εμφάνιση των υποψηφίων με μαγιό, που μετρά για το 10% της τελικής βαθμολογίας, θα αντικατασταθεί με μια συζήτηση που θα έχουν με την κριτική επιτροπή, στην οποία κάθε συμμετέχουσα θα μιλάει για τις κοινωνικές δράσεις που θα ήθελε να ασχοληθεί αν νικήσει.

«Δεν είμαστε πλέον καλλιστεία, είμαστε ένας διαγωνισμός» δήλωσε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Miss America Organization, Γκρέτσεν Κάρλσον, που στέφθηκε Miss America το 1989.

«Πολλές νεαρές γυναίκες μας είπαν: θα θέλαμε να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα, όμως δεν θέλουμε να μας παρουσιάζουν με μαγιό και ψηλοτάκουνα» εξήγησε η Γκρέτσεν Κάρλσον, σε μια συνέντευξη στο ABC, που προβλήθηκε σήμερα.

«Ποια δεν θα ήθελε να επιβεβαιώνει τον εαυτό της, να μαθαίνει να ηγείται, να πληρώνει για τις σπουδές της και να μπορεί να δείχνει στον κόσμο ποια πραγματικά είναι, από τα βάθη της ψυχής της;» διερωτήθηκε η πρόεδρος.

«Αυτό θα κρίνουμε αρχής γενομένης από σήμερα» υπογράμμισε η ίδια, περιγράφοντας τη νέα εποχή για τον διαγωνισμό που προσεγγίζει τον ένα αιώνα ζωής (1921).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...