Χταποδοκεφτέδες

0

YΛΙΚΑ
-2 Κιλά περίπου μικρά χταπόδια (μοσχούς)
-1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-1 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-1 Ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
-3 Φέτες ψωμί βρεγμένο
-Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, μοσχοκάρυδο τριμμένο (ελάχιστο)
-Αλεύρι
-Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε καλά τα χταποδάκια και τα περνάμε από τη μηχανή του κιμά ή τα ψιλοκόβουμε στο μίξερ.
Σε μια μικρή λεκανίτσα ρίχνουμε τα χταποδάκια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν ένα μείγμα ομοιόμορφο.
Πλάθουμε κατόπιν μικρούς κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...