Χιλιάδες γυναίκες βούτηξαν χωρίς ρούχα και έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ!

0

Συνολικά 2.500 γυναίκες έβγαλαν τα ρούχα τους και βούτηξαν στα κρύα νερά στην παραλία Magheramore (50 χλμ μακριά από το Δουβλίνο), για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πρόκειται για την έκτη ετήσια συνάντηση Strip&Dip, που αποτελεί έμπνευση της Deidre Featherstone, μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού και μέσα από τέτοιες δράσεις, οι γυναίκες στέλνουν το μήνυμα της διαφορετικότητας και του σεβασμού αλλά και μαζεύουν χρήματα.

«Ήταν απίστευτα. Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά γυμνή μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο, παρά μόνο στον άντρα μου» δηλώνει στη Guardian μια συμμετέχουσα, η Deidre Betson και συνεχίζει «Ήμασταν όλες διαφορετικές. Διαφορετική ηλικία, διαφορετικό σώμα, διαφορετικές ‘ατέλειες’. Ήταν φανταστικά».

Περισσότερα από 150.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, με τις συμμετέχουσες του Σαββάτου να συγκεντρώνουν χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά.

Μάλιστα, έσπασαν και το αντίστοιχο ρεκόρ Γκίνες το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...