Το σχολείο… αυτός ο υπέροχος κόσμος μάθησης και πολιτισμού…

0

 

Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι του Κολεγίου παρακολούθησαν μια άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα: “Το σχολείο, χώρος γνώσης, πολιτισμού και ήθους, τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο, απαξιώνεται από την ελληνική κοινωνία”.

Οι καθηγητές κ. Καραγιάννης, κ. Σταμούλης και κ. Σπανός συνεπήραν το κοινό με τις παρεμβάσεις τους και έδωσαν σε όλους εμπνευσμένους τρόπους με τους οποίους η οικογένεια και το σχολείο μπορούν να εργάζονται “μαζί και από κοινού”, ώστε το σχολείο να αποτελεί έναν υπέροχο κόσμο μάθησης, πολιτισμού και ήθους.

 Μαυρίδης Χαρίλαος, Υποδιευθυντής Δημοτικού του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Γιώργος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής της φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α, Γιώργος Σικαλίδης, Διευθυντής του Λυκείου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Φρέρ Νικόλαος, Αίγλη Φούντου, Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού σταθμού του Κολεγίου”ΔΕΛΑΣΑΛ”, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Διευθύντρια του Δημοτικού του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Σταυρούλα Κανελλοπούλου, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Λασαλιανής Αποστολής στην Ελλάδα, Δημήτρης Καραγιάννης, MD, PhD Παιδοψυχίατρος και Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick Λευκωσίας Κύπρου, Έλενα Ζαφειριάδου- Γκορτζή, Διευθύντρια του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Χρυσόστομος Σταμούλης, Καθηγητής Θεολογίας του ΑΠΘ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Υποδιευθυντής του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Γιώργος Ντιγκμπασάνης, Υπεύθυνος Επιμόρφωσης του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”
Γιώργος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής της φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α, Δημήτρης Καραγιάννης, MD, PhD Παιδοψυχίατρος και Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick Λευκωσίας Κύπρου, Χρυσόστομος Σταμούλης, Καθηγητής Θεολογίας του ΑΠΘ, Γιώργος Ντιγκμπασάνης, υπεύθυνος επιμόρφωσης του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”,