Σωθήκαμε-Έτσι θα ελευθερώσουμε χώρο στο iPhone χωρίς να διαγράψουμε τις φωτογραφίες μας

0

Aς το παραδεχτούμε,έχουν ξεφτιλίσει το κινητό μας στις χιλιάδες-κυριολεκτικά φωτογραφίες και κλασσικά,η πρώτη μας κίνηση όταν θέλουμε-που δεν θέλουμε,σιγά μην θέλαμε,αναγκαζόμαστε-να ελευθερώσουμε χώρο είναι να σβήσουμε κάποιες απο αυτές….μα ποιά να σβήσω??Είναι όλες ωραιότατες,είναι οι στιγμές μας,οι αναμνήσεις μας,οι εμπειρίες μας,τα αγαπημένα μας πρόσωπα.Το iefimerida μας σώζει στην κυριολεξία με τις υπερχρήσιμες συμβουλές του για το πως θα ξαλαφρώσουμε ως γυναίκες και ως…κινητά χωρίς να το ρίξουμε στις διαγραφές.Μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις> Διαχείριση Χώρου και θα εμφανιστεί μια λίστα από εφαρμογές μαζί με μια ένδειξη που θα λέει πόσο χώρο καταλαμβάνουν. Απλώς διαγράψτε αυτές που δεν χρησιμοποιείται.

Θα πάτε στα iTunes και θα ψάξετε για μια ταινία (με μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου από αυτό που έχει απομείνει στην μνήμη του κινητού σας), θα πατήσετε να την νοικιάσετε και σύντομα θα λάβετε ένα μήνυμα το οποίο θα λέει ότι δεν έχετε αρκετό χώρο αλλά θα σας προσφέρει την δυνατότητα να πάτε στις ρυθμίσεις. Θα πατήσετε αυτό το μήνυμα και ως δια μαγείας θα λάβετε κάποιον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Αν επαναλάβετε την διαδικασία 4-5 φορές, θα έχετε σώσει από 1 εώς 2 Gb πριν να το καταλάβετε.Όταν το κινητό σου βρίσκεται σε HDR mode, αποθηκεύεις τις καλές εκδοχές των φωτογραφιών σου. Αλλά αν έχεις ενεργοποιημένο το Keep Normal Photos, θα αποθηκεύεις παράλληλα και μια άλλη εκδοχή της ίδιας φωτογραφίας, που θα σου σπαταλάει πολύτιμο χώρο. Όποτε προσπάθησε να μην το κάνεις αυτό.Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις> iTunes & App Store και μετά να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα updates.