Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου! Μια εξομολόγηση που σφίγγει την καρδιά…

0

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις προσπάθειες που κάνει με τον σύζυγο της για ένα παιδί και εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα:

«Το θέμα του παιδιού, δυστυχώς, άρχισε να μας απασχολεί αργά. Επειδή περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν σαν ζευγαράκι για καφέ και φαγητό και ο καθένας σπίτι του μετά, θέλαμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το “οι δυο μας κάτω από την ίδια στέγη”. Αυτό μας πήγε πίσω.”, τόνισε, θέλοντας να εξηγήσει γιατί καθυστέρησαν να πάρουν την απόφαση με τον σύζυγο της.

Στην συνέχεια μίλησε για τα φάρμακα και τις επιπτώσεις που έχουν: «Όταν σου λένε ότι πρέπει να το προσπαθήσουμε αλλιώς και ότι έχουν περάσει τα χρόνια και είσαι οριακά, η γονιμότητά σου έχει πέσει λόγω ηλικίας, εκεί το θες ακόμα περισσότερο. Εμείς με τον Αντώνη δεν είναι ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι κι έτσι, απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί. Το έχουμε δει απόλυτα ισορροπημένα. Δηλαδή, ναι μεν το θέλουμε αλλά… τα πολλά φάρμακα… Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα. Να παίρνω κάποια φάρμακα και να έχω πρηστεί ή τα φάρμακα αυτά να μου δημιουργούν νεύρα. Είναι πολλά».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...