Σταφιδόψωμο

0

Υλικά
1 κιλό αλεύρι
2 φακελάκια ξερή μαγιά
1/2 φλιτζάνι μέλι διαλυμένο με λίγο
χλιαρό νερό
1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες
1/2 φλιτζάνι ξανθές σταφίδες

1-2 κουταλιές κανέλα
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1-2 φλιτζάνια χλιαρό νερό

Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη, ανοίγουμε μια λακουβίτσα, προσθέτουμε
όλα τα υλικά και ζυμώνουμε με το χλιαρό νερό.
Αφήνουμε να διπλασιαστεί σε όγκο και μετά πλάθουμε αρτουλάκια σε
διάφορα σχήματα.
Αφήνουμε να ανέβουν πάλι και ψήνουμε για μισή ώρα στους 180oC.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...