Σήμερα μαγειρεύουμε ψαρονέφρι γεμιστό με πιπεριά, μανιτάρια και τυρί!

0

Ψαρονέφρι γεμιστό με πιπεριά, μανιτάρια και τυρί!

ΥΛΙΚΑ
-1 Ψαρονέφρι μοσχαρίσιο
-200 Γραμ. μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
-3 Πιπεριές ψιλοκομμένες
-2 Σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-Τυρί κατσικ=ίσιο
-5 Κλωνιά μαϊντανό χιλοκομμένα
-Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το ψαρονέφρι και το κάνουμε τομή κατά το μήκος του, δίχως
να το κόψουμε τελείως.
Το βράζουμε για λίγο, πετώντας το πρώτο νερό βράσης.
Το βάζουμε πάλι να βράσει για 1 ώρα περίπου.
Παίρνουμε όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά μεταξύ τους και αφού
έχουμε κατεβάσει το κρέας από τη φωτιά, το γεμίζουμε με τα υλικά.
Το βάζουμε στο ταψί, το περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε και λίγο νερό.
Τέλος το βάζουμε στο φούρνο και το αφήνουμε να ψηθεί.