Πως μπορείς να παραμείνεις ερωτευμένη και να δώσεις διάρκεια στην σχέση σου?

0

Λάμπουμε ακόμα πιο πολύ όταν είμαστε όντως ερωτευμένοι, όταν μας κατακλύζουν συναισθήματα τρυφερότητας & έλξης για τον άνθρωπο της “ζωής” μας.Οι αισθήσεις ηλεκτρίζονται, η καρδιά πάλλεται σε φρενήρεις ρυθμούς από την ερωτική έξαψη & τον πόθο και η ψυχή μας μουδιάζει από έντονη και ανεξέλεγκτη συναισθηματική διέγερση.Η φαντασία μας εξάπτεται  και το σώμα μας νιώθουμε ανάλαφρο. Οι ανησυχίες αποδυναμώνουν και εξαφανίζονται και το ερώτημα είναι πως θα καταφέρουμε να παραμείνουμε ερωτευμένες όσο και αν περνάει ο καιρός,χωρίς να αφήσουμε την ρουτίνα και την καθημερινότητα να διαλύσει την αγάπη μας.Οι ειδικοί του kontasou μας δίνουν τα tips που όλες αναζητούμε κάποια στιγμή.

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

  • Οραματιστείτε ότι συν – δημιουργείτε μια σχέση αγάπης με τον σύντροφό σας.
  • Δυναμώστε τη σχέση σας και οδηγήστε τη στο απόγειο της ολοκληρωτικής ένωσης, η οποία θα δημιουργήσει έναν ψυχικό δεσμό όταν σκέφτεστε τον/την αγαπημένο/-η σας.
  • Η ψυχική σύνδεση μεταξύ δυο ανθρώπων μπορεί να γίνει με τη βοήθεια της φαντασίας. Για να γίνει πραγματικά δυνατή και να εξυπηρετήσει το αραγές ψυχικό δέσιμο, η φαντασία πρέπει να είναι αξιόπιστη,  αληθινή, ανυστερόβουλη, αγαθή και σύμφωνη με τις επιθυμίες και τους πόθους της καρδιάς σας.
  • Νιώθετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις. Έχετε μια πανίσχυρη επίγνωση ότι ο έρωτας ποτέ δεν είναι απών και είναι πάντα κοντά. Όσο πιο πολύ, βαθιά & έντονα τον κάνετε μέρος της ζωής σας τόσο πιο πολύ ωριμάζει και μέσα από τη ζύμωση της σχέσης δυναμώνει σε σχέση με αυτό που νιώθατε παλιότερα.
  • Αντισταθείτε στον πειρασμό να διαπληκτιστείτε με τον  αγαπημένο σας και να “γκρεμίσετε” την όμορφη & ιδανική πραγματικότητα που δημιουργήσατε. Η εμπειρία αυτή είναι αληθινά δική σας.
  • Απαιτείται υπευθυνότητα  για να ανακαλύψετε και να κρατήσετε μια σχέση που δεν θα ξεθυμάνει πρώιμα.
  • Το να δίνετε τον χρόνο σας και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ψυχική σχέση είναι κάτι που σίγουρα αξίζει.