Πως θα κάνεις την κρεβατοκάμαρα σου και τον χώρο σου να μοσχοβολάει πάντα?

0

Ο πιο προσωπικός μας χώρος δεν είναι δυνατόν να μην μοσχοβολά πάντα,άλλωστε δεν είμαστε πάντα μόνες μας εκεί και σε κάθε περίπτωση,η χαλάρωση έρχεται πάντα μαζί με την ευωδιά!Κάθε μέρα πρέπει απαραιτήτως να αερίζετε την κρεβατοκάμαρά σας,μόνο έτσι θα έχετε ένα δωμάτιο που μυρίζει υπέροχα και τα μοσχομυρωδάτα σεντόνια είναι όλο το μυστικό!

3

Να τα πλένετε λοιπόν με μαλακτικό που έχει το άρωμα που σας αρέσει και ν΄αλλάζετε σεντόνια τουλάχιστον μια με δυο φορές την εβδομάδα. Α… και όταν τελειώνει το πρόγραμμα του πλυντηρίου, αμέσως να τα απλώνετε και όχι να τα αφήνετε μέσα στον κάδο. Επίσης όταν σιδερώνετε μπορείτε να ραντίζετε τα σεντόνια με ειδικό σπρέυ για σιδέρωμα αρωματικό! Δίπλα στο κομοδίνο σας είναι ωραία ιδέα να έχετε δυο κεριά αρωματικά,και κρεμάστε στις ντουλάπες σας μικρά υφασμάτινα σακουλάκια με μυρωδικά και κάντε το ίδιο και στα συρτάρια σας.

2

Αν είστε καπνίστριες,κάντε μια προσπάθεια να μην καπνίζετε στην κρεβατοκάμαρα και να μαλώνεται τον σύντροφο σας αν κάνει το ίδιο…στην αρχή θα σας κακοφανεί αν έχετε αυτή την συνήθεια αλλά σύντομα θα δείτε πόσο διαφορετική θα είναι η ατμόσφαιρα στον χώρο που ξεκουράζεστε.

11

12

17