Πρωταγωνίστρια απο τα Κλεμμένα ‘Ονειρα καταγγέλει πως οι γονείς της,την έστειλαν σε ψυχιατρείο για να της φάνε την περιουσία

0

Μια φοβερή οικογενειακή ιστορία ξετυλίγεται και σοκάρει πραγματικά.Μία περίεργη υπόθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο – από όπου κατόπιν απέδρασε – το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. «Με πήρε τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου, ήταν σε πανικό και μου ζήτησε βοήθεια γιατί την έκλεισαν οι δικοί της σε ψυχιατρείο και εκείνη το έσκασε. Από ό,τι έχουμε καταλάβει υπάρχει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Οι δικοί της την κατηγορούν ότι δεν είναι καλά ψυχικά και εκείνη με τη σειρά της κατηγορεί τους γονείς της ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους περιουσιακούς», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί της αλλά και έχουν κάνει αρκετή παρέα.

0000000000000000000000000000000

Εγώ την ξέρω γύρω στα δεκαεπτά χρόνια μια χαρά φαινόταν. Είναι περίεργη ιστορία. Δεν φαινόταν άνθρωπος που να έχει πρόβλημα. Έχω δουλέψει μαζί της δύο φορές στο θέατρο, έχουμε πάει περιοδείες, κάναμε και πολύ παρέα μια περίοδο, δεν είχα αντιληφθεί κάτι παράξενο όπως λέει τώρα ο πατέρας της που λέει ότι επτά χρόνια τώρα είναι άρρωστη».

0000