Ποιά είναι τα λάθη που κάνουμε όταν πάμε να αγοράσουμε σουτιέν

0

‘Αντε τώρα να μας διαβάζει και κανένας άντρας και να μην γελάσει….αλλά κ όμως,είμαστε ικανές να μας αγοράσουμε λάθος σουτιέν όσο παράλογο και αν είναι αυτό!!Μόνο σε εμένα έχει συμβεί το καινούριο μου σουτιέν να με κόβει??Να μου κάθεται στραβά η μπανέλα?Να με σφίγγει?Να μην μου κρατά καλά το στήθος??Εντάξει,είπαμε,ξανθιά αλλά τα ίδια κάνουμε όλες και το Lady’s Life θα το πατάξει το φαινόμενο απο σήμερα με αυτά τα tips!!

web324

Το λίγο μπούστο είναι ωραίο, αλλά όταν ένα σουτιέν έχει καλό fit, δεν θα έπρεπε να εξέχει το στήθος από τα πλάγια των cups. Βάλε ένα σουτιέν και τσέκαρε τα πλαϊνά του στήθους σου διότι είναι οτι πιο αντιαισθητικό!Καιρός είναι να μάθουμε επίσης πιο είναι ακριβώς το νούμερο μας,όχι πιο θα…θέλαμε,το αληθινό,με νιώθετε! Πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν ακριβώς τις διαστάσεις τους και όταν το cup είναι πολύ μικρό, αυτό πιθανότατα σημαίνει πως το μέγεθος του λάστιχου είναι πολύ μεγάλο και ποτέ μα ποτέ ΜΗΝ μπεις στον πειρασμό να αγοράσεις ένα σουτιέν μόνο και μόνο επειδή σου άρεσε ή επειδή το βρήκες σε καλή προσφορά αν δεν είναι το σωστό νούμερο για εσένα. Εάν το πάρεις μικρότερο το στήθος σου θα βγαίνει αριστερά και δεξιά του cup και εάν το πάρεις μεγαλύτερο το στήθος σου θα χάνεται μέσα στο cup,φρίκη!

104

Αν έχεις μεγάλο θώρακα, το να διαλέγεις ένα αθλητικό σουτιέν που σου δίνει ενιαίο στήθος μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή,καλύτερα διάλεξε ένα fitted αθλητικό σουτιέν με έξτρα στήριξη και σύρμα από κάτω και αν έχεις μικρό στήθος απέφυγε τα έξτρα μαξιλαράκια ενώ αν έχεις μεγάλο στήθος, απέφυγε τα λεπτά σουτιέν που δεν έχουν αντοχή και οι τιράντες κάνουν σημάδια στους ώμους σου από το βάρος.Εάν δε θέλεις να φορέσεις 100% cotton, που είναι το ιδανικότερο και το πιο υγιεινό, τότε φρόντισε να είναι καλής ποιότητας υλικό, γιατί οι αλλεργίες είναι φίλες των φτηνών υφασμάτων.Επίσης,δεν είαι ντροπή,αν συνέχεια την πατάς,ζήτα την βοήθεια της κοπέλας στο μαγαζί,σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρει λόγω εμπειρίας!