Ποιά είναι η ιδανική ώρα για sex?

0

Sex με….ωράριο??Μα γίνονται αυτά??Εκ των πραγμάτων γίνονται λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που έχουμε πολλές απο εμάς με αποτέλεσμα ακόμα και αυτές οι στιγμές να πρέπει να προκαθοριστούν με ραντεβού στην ηλεκτρονική μας αντζέντα..

.αλλά δεν εννοούμε ακριβώς αυτό!Γεγονός είναι πως τα περισσότερα ζευγάρια-μόνιμα ή και πιο περιστασιακά-απολαμβάνουν τις ροζ στιγμές τους κυρίως τις βραδυνές ώρες αλλά για δες που τόσα χρόνια…σεξουαλιζόμαστε εκτός ωραρίου!!

806

Περίπου στις 3 το μεσημέρι η αντρική και η γυναικεία ορμονική λειτουργία «συνεργάζονται» άψογα ώστε να προκύψει η τέλεια σεξουαλική εμπειρία. Εκείνη την ώρα, αφενός οι γυναίκες έχουν στον οργανισμό τους αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης, μιας ορμόνης που προωθεί την εγρήγορση, αφετέρου οι άντρες έχουν αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν περισσότερο στην ερωτική πράξη από συναισθηματικής πλευράς.Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα ορμονικής λειτουργίας το σεξ στις 3 το μεσημέρι εγγυάται την ικανοποίηση και για τα δύο φύλα-το καλύτερο lunch break που μπορείτε να κάνετε!!

644

Επίσης, οι πρώτες δέκα μέρες μετά την ωορρηξία είναι για τη γυναίκα μια καλή περίοδος για πιο συχνή ερωτική επαφή, καθώς τις ημέρες αυτές παρατηρείται άνοδος στα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης, επομένως είναι πιο έντονη η σεξουαλική επιθυμία.

 

ΥΓ: Το παρόν άρθρο αποτελεί υλικό προγραμματισμένο από τη Νανά Καραγιάννη για να δημοσιευτεί σήμερα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...