Ποιά αντικείμενα του σπιτιού πρέπει να καθαρίζεις καθημερινά?

0

Αν κάνετε αυτή την ερώτηση στην μαμά/γιαγιά/πεθερά σας,θα σας απαντήσει με ένα στόμα και μια φωνή-ΟΛΑ!!Συνεπώς,καλύτερα να λύσουμε το θεματάκι μεταξύ μας γιατί αυτό είναι προφανώς ανέφικτο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής αλλά και υπερβολικό αν το καλοσκεφτείς.Απο την άλλη,καθώς είμαστε πεντακάθαρα κορίτσια θα έχουμε ως άγραφο νόμο & κανόνα να καθαρίζουμε σταθερά και καθημερινά τα παρακάτω και θα είμαστε μια χαρά!

000000000000000000000000000000

Πετσέτες χεριών

Αν μένεις μόνη σου ή με ένα ακόμα άτομο, δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν δεν τις αλλάζεις κάθε μέρα. Ωστόσο αν ζεις σ’ ένα σπίτι με πάνω από τέσσερα άτομα, καλό θα ήταν αυτές οι μικρές πετσέτες χεριών να πηγαίνουν στα άπλυτα στο τέλος της ημέρας και ν’ αντικαθίστανται με καθαρές.

Πάγκος κουζίνας

Ακουμπάς πάνω τα πάντα. Από ωμό κρέας μέχρι το κινητό σου και τα κλειδιά. Απαιτείται να τον περνάς μ’ ένα σφουγγάρι με σαπούνι και μ’ ένα καλό απολυμαντικό.Ναι,καθημερινά και πάντα μετά το μαγείρεμα φυσικά!

000

Σιφόνι της μπανιέρας

Γιατί μαζεύει τρίχες και αυτό απο μόνο του είναι αηδιαστικό αλλά παράλληλα μαζεύονται εκεί και γίνονται ένα παχύ αηδιαστικό στρώμα βρωμίτσας που βουλώνει τα πάντα και κάνει τα νερά να λιμνάζουν.Το ίδιο συστήνεται και για το νιπτήρα του μπάνιου.

00000000000000000000000

Καφετιέρα

Και δεν εννοούμε μόνο να πετάς το χρησιμοποιημένο φίλτρο με το που στραγγίζει το νερό, αλλά να πλένεις και επιτόπου την κανάτα με το που αδειάζει ο καφές…δεν το κάνεις ποτέ??Σε νιώθουμε!

Πάτωμα κουζίνας

Ειδικά γύρω από την ηλεκτρική κουζίνα και το τραπέζι, εκεί όπου πέφτουν κάτω από ψίχουλα και κομματάκια φαγητού μέχρι λάδια και σαλτσούλες και είναι τόσο ύπουλα τα άτιμα που εκείνη την ώρα δεν τα καταλαβαίνεις αλλά σε χρόνο 0 το χάος έχει έρθει.

Λεκάνη τουαλέτας

Εδώ δεν χρειάζεται επιχειρηματολογία,καμία!!Full χλωρίνη καθημερινά,είτε μένεις μόνη,είτε με άλλους 7!!