Πες μας πως κοιμάσαι με τον άντρα σου για να σου πούμε αν καλοπερνάς στο sex

0

Αγκαλίτσα?Πλάτη-πλάτη?Πατουσάκι-πατουσάκι?Εσύ στο κρεβάτι και εκείνος στο καναπέ?Αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές…!Ο τρόπος που κοιμάστε με τον καλό σας δείχνει τα πάντα για το αν καλοπερνάτε στο κρεβάτι και δεν το λέμε μόνο εμείς στο Ladyslife.gr αλλά και το βιβλίο «Η ερωτική γλώσσα του σώματος».Για παράδειγμα, για τη στάση όπου οι δύο σύντροφοι δεν έχουν καμία σωματική επαφή, υπάρξουν οι εξής δύο θεωρίες: 1ον: ότι υπάρχουν προβλήματα στην σχέση ή ότι οι σύντροφοι ζουν τη δική τους ζωή.
Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της στάσης που παίρνουμε στη διάρκεια του ύπνου και του χαρακτήρα μας. Κι όταν ένα ζευγάρι κοιμάται, ο τρόπος που παίρνει θέση στο κρεβάτι μαρτυρά το είδος της σχέσης του, υπογραμμίζει η Γερμανίδα καθηγήτρια και μας ενημερώνει το Πρώτο Θέμα.

1.Όταν ο άνδρας έχει αγκαλιά τη γυναίκα την ώρα που κοιμάται δείχνει ότι η σχέση τους είναι στοργική κι ότι βασίζεται στην αμοιβαιότητα.

2. Όταν ο άνδρας κοιμάται στο πλάι και η γυναίκα ανάσκελα ενώ το ένα της πόδι ακουμπάει το πόδι του συντρόφου, τότε η σχέση τους δείχνει ότι είναι περισσότερο φιλική.

3. Όταν κοιμούνται στο πλάι σαν να φιλιούνται τότε η σχέση δείχνει απολύτως αρμονική.

4. Όταν το ζευγάρι κοιμάται σε εμβρυική στάση με την οπίσθια πλευρά τους ενωμένη, αυτό δείχνει μία σχέση πολλών ετών όπου υπάρχει οικειότητα αλλά και μία τάση ανεξαρτησίας των συντρόφων.

5. Όταν οι δύο σύντροφοι κοιμούνται σε εμβρυική στάση, ο ένας στη Δύση κι ο άλλος στην Ανατολή, τότε η σχέση τους πιθανόν δεν έχει προβλήματα ή ο καθένας ζει τη ζωή του.

6. Όταν η γυναίκα κοιμάται στο πλάι και ο άνδρας την αγκαλιάζει από πίσω, δείχνει μία σχέση εμπιστοσύνης.