Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συνελήφθη από Τούρκους αστυνομικούς!

0

Μία ειλικρινέστατη συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, με αφορμή τη συμμετοχή του στο πετυχημένο show “Your Face Sounds Familiar”. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

gardelis

“Πριν από χρόνια είχαμε πάει με ένα συνάδελφο στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλαμε να κάνουμε την ανάγκη μας. Κάναμε μια παράκαμψη, βγήκα από το αμάξι και πήγα πίσω από ένα δέντρο”.

“Ξαφνικά, μας περικύκλωσαν δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να ψάχνουν το αυτοκίνητο και το φίλο μου. Μας πήραν τα διαβατήρια και τις ταυτότητες και μας ζήτησαν να τους ακολουθήσουμε”.

“Καταλήξαμε σε μια φυλακή, μας έβαλαν σε κάτι μπουντρούμια, έπιασε κρίση το Μανώλη, εγώ άρχισα να φωνάζω για τα συνταγματικά μου δικαιώματα”.

“Μας άφησαν μόνους στο δωμάτιο, αλλά κατάλαβα ότι μας παρακολουθούσαν. Αρχίσαμε να μονολογούμε “πω, πω τι πάθαμε, για την ανάγκη μας σταματήσαμε και βρεθήκαμε σε τουρκικές φυλακές, ούτε την Πόλη δεν είδαμε, τσάμπα το ταξίδι” και τέτοια”.

“Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δείξουμε ότι ήμασταν απλοί ταξιδιώτες. Τελικά, μας κάλεσε ένας Τούρκος που μιλούσε ελληνικά και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι”.