«Πανικός» στο Χόλιγουντ! Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για παρενόχληση…

0

Μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο Γουάινστιν και το αντίστοιχο με τον Κέβιν Σπέισι, άλλη μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει το Χόλιγουντ.

Όπως αποκάλυψε το CNN, οκτώ γυναίκες κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό, Μόργκαν Φρίμαν για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μία από αυτές εργαζόταν ως βοηθός παραγωγού το καλοκαίρι του 2015 για την κωμωδία «Going in Style» και όπως αναφέρει, ο ηθοποιός προχώρησε σε ανάρμοστες ενέργειες, όπως να την αγγίζει χωρίς την θέλησή της, αλλά και να κάνει σχόλια για το σώμα της και την εμφάνισή της: Προσπαθούσε να μου σηκώσει τη φούστα και ρωτούσε αν φορούσα εσώρουχο», λέει η παραγωγός, προσθέτοντας ότι δεν τα είχε καταφέρει ποτέ. Εκείνη απομακρυνόταν, αλλά εκείνος ξαναπροσπαθούσε, όπως επισημαίνει. «Τελικά, ο Άλαν (Άρκιν) έκανε ένα σχόλιο, λέγοντάς του να σταματήσει», τονίζει η παραγωγός.

Μία άλλη γυναίκα, που ήταν βασικό μέλος της παραγωγής της ταινίας « Now You See Me» το 2012, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο, ότι ο Φρίμαν την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, τόσο εκείνη, όσο και τη βοηθό της, κάνοντας σχόλια για το σώμα τους.

«Μας έκανε σχόλια για το σώμα μας. Γνωρίζαμε ότι όταν θα ερχόταν, δεν θα έπρεπε να φοράμε κάτι που να τονίζει τα στήθη μας, τα οπίσθιά μας, και γενικά κολλητά ρούχα», τόνισε.

Μια άλλη είπε ότι ο Μόργκαν Φρίμαν κοιτούσε τα στήθη της συνέχεια ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίας, ο οσκαρικός ηθοποιός παρενόχλησε και έγκυο ρεπόρτερ.

Η Chloe Melas, μία Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος του CNN λέει ότι κι εκείνη έπεσε θύμα της συμπεριφοράς του, πριν από ένα χρόνο, όταν του πήρε συνέντευξη για το «Going in Style».

Η Melas, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν έξι μηνών έγκυος, δήλωσε ότι ο Φρίμαν μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου βρίσκονταν και συμπρωταγωνιστές του, Άρκιν και Κέιν, της κράτησε το χέρι για να μην φύγει, κοιτώντας την επίμονα από την κορυφή ως τα νύχια, λέγοντας: «Είσαι για ‘φάγωμα’».