Πανικός στην Θεσσαλονίκη για την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη

0

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, για να δώσει το παρών σε εκδήλωση γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού που είναι φυσικά με μέγα χορηγάρα στην εκπομπή της…αντιλαμβάνεστε νομίζω!! Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά», αναφέρθηκε στη σχέση της με την κουζίνα, αλλά και στην αγαπημένη συνήθεια που έχουν με τον Μάκη Παντζόπουλο.


Ποιο φαγητό μαγειρεύει κάθε Κυριακή; «Άκου να σου πω, εγώ δεν έχω το κάθε Κυριακή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω την μαμά μου στο σπίτι και μαγειρεύει τις ωραίες της νοστιμιές. Εγώ μαγειρεύω οποιαδήποτε στιγμή νιώθω ότι δεν είμαι και πολύ καλά! Θέλω να μπω εκεί να μου φύγει λίγο το πρεσάρισμα που μπορεί να νιώθω! Όταν είμαι στεναχωρημένη. Και κυρίως όταν θέλω να κάτσω με τον άνθρωπο μου, οι δυο μας, να ανοίξουμε ένα κρασάκι, να μπούμε στην κουζίνα να ψιλομαγειρέψω και να πούμε τα δικά μας!», απάντησε.

Και συμπλήρωσε: «Τώρα αν μιλάμε για το καλοκαίρι που είμαι ελεύθερη. Μπορώ να μαγειρεύω και κάθε μέρα, μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα. Μπορεί να περάσει και μία εβδομάδα και να μην μαγειρέψω καθόλου!».