Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 Αριστούχοι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια

0

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού, έξι (6) τελειόφοιτες μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια αναδείχθηκαν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων συγκεντρώνοντας περισσότερα από 19.000 μόρια. Πρόκειται για τις:

Ελένη Μάνθου, 19.714 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)
Σταυρούλα Πέγιου, 19.173 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)
Έλπη Ρετζεπέρη, 19.156 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)
Μαρία Ειρήνη Κρεβάικα, 19.099 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)
Αλεξάνδρα Αϊνατζόγλου, 19.091 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)
Δήμητρα Βαρβούτη, 19.071 μόρια (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών)

Επίσης, εικοσιπέντε (25) μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια αρίστευσαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.000 μόρια.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.