Πάρτι Υποδοχής Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»…

0

Πάρτι Υποδοχής Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ
Ο Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργάνωσε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το πάρτι υποδοχής αποφοίτων στο bar – εστιατόριο Allegro του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και απόφοιτοι του Κολεγίου, όπου σε ζεστή, φιλική και κεφάτη ατμόσφαιρα ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου Αποφοίτων και οι νέοι απόφοιτοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Προέδρου, κ. Στέλιου Συμεωνίδη, για ενεργό δράση σε αυτόν και ανάδειξη του έργου του Κολεγίου αλλά και του Σ.Α.Κ. ΔΕΛΑΣΑΛ.

Απόφοιτοι Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” του 2107
Απόφοιτοι Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” του 2107
Αλεξάνδρα Ανδρεάδου και Ντίνα Λασπά εκπρόσωποι του συλλόγου αποφοίτων Καλαμαρί, Στέλιος Συμεωνίδης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Γιώργος Ορφανός, Βουλευτής Α’ Θεσ/νίκης, Σταυρούλα Κανελλοπούλου, Πρόεδρο του ΣΥ.Λ.Ε.Α, Στέλιο Συμεωνίδη, Πρόεδρο Σ.Α.Κ. “ΔΕΛΑΣΑΛ”
Γιώργος Σικαλίδης, Διευθυντής Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, Διευθύντρια Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Έλενα Ζαφειριάδου, Διευθύντρια Γυμνασίου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Πέννυ Γραικού, θεατρολόγος του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” με τα μέλη του Δ.Σ. ΣΑΚ “ΔΕΛΑΣΑΛ” και Απόφοιτους του 201