Οpening party του 4Tailors στην καρδιά της Θεσσαλονίκης…

0

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το opening party του πρώτου ομώνυμου καταστήματος 4Tailors στην οδό Μητροπόλεως 87, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η 4tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της.

Επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η βραβευμένη φωτογράφος Marina Vernicos όπου παρουσιάστηκαν τα ρούχα της τα οποία σχεδίασε η εταιρία The Fashion Lab με το moto ‘fashion design meets photography’.

Το κατάστημα 4tailors φιλοξενεί τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών: 4tailors, The Fashion Lab, Marina Vernicos Collection, Christina Malle Bags, Yorgos Moutsatsos Jewelry, Yiannis Gounaridis Bord De L’eau Design Factory, Blanc Hats Athens, NI.SY Handmade Shoes, Taph117 Scent Design.

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με μότο #weare4tailors το fashion party άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς παρευρέθηκαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους καλεσμένους και να παρουσιάσουν τα σχέδια τους.

Η Τάνια Παπαδοπούλου του 4tailors με τη Χριστίνα Μαλλέ
Άρτεμις Χαρίδου, Τάνια Παπαδοπούλου του 4tailors, Μαρίνα Βερνίκου
Ηρώ Καλέμη, Μαρίνα Βερνίκου
Χριστίνα Τζελέπογλου, Μαρία Σαμαρίνου, Αθηνά Πεντεφούντα
Νίκος Ράκκας, Μαρίνα Βερνίκου, Τάνια Παπαδοπούλου της 4Tailors, Άρτεμις Χαρίδου, Γαβριήλ Ρεντζίλας, Γεωργία Παπαδοπούλου
Μαρία Μόζα, Ελεονώρα Κανάκη
Σίσσυ Κυριάκου, Ντόλυ Ζερβού
Βαλεντίνα Γεωργιάδου, Τανια Παπαδοπούλου του 4Tailors
Ειρήνη Κούτλα, Μαριάννα Νικολή, Περσεφόνη Στρίβα, Ζωή Λεσγίδου, Μαρία Νικοπούλου
Έλενα Πολυζωίδου, Κατερίνα Τζίκα, Αναστασία Καρακάζογλου, Νάνσυ Βλαστουδάκη
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...