Ο αστρολόγος του Lady’s Life,Σταύρος Μιχαήλος αναλύει την αποψινή έκλειψη σελήνης και πόσο θα μας επηρεάσει ανά ζώδιο

0

Τί είναι Έκλειψη Σελήνης

Έκλειψη Σελήνης έχουμε όταν η Γη παρεμβάλλεται μεταξύ Ηλίου και Σελήνης, κατά την διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης η Γη ρίχνει την σκιά της πάνω στην Σελήνη.Έτσι μια έκλειψη Σελήνης είναι ειδική περίπτωση Πανσελήνου, που σε συνδυασμό με κάποιο άλλο γεγονός «συμμετοχή Βορείου και Νοτίου δεσμού» προκαλούν την έκλειψη.Οι εκλείψεις μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις αλλαγές που ενδέχεται να συμβούν στη ζωή μας.Οι σεληνιακές εκλείψεις ενεργοποιούν τις εσωτερικές ανάγκες του ατόμου «τον ψυχισμό, το ένστικτο και τον συναισθηματισμό». Η αντίδραση, λοιπόν, του ατόμου είναι να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές τους ανάγκες.Έτσι μπορούμε να πούμε ότι οι σεληνιακές εκλείψεις έχουν μια βαθιά επίδραση και προξενούν εσωτερικές αλλαγές σε άτομα και καταστάσεις.Συνήθως χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα, θετικά ή αρνητικά, αναλόγως με τις όψεις που κάνει η μοίρα της σεληνιακής έκλειψης με τους γενέθλιους πλανήτες.

Η επιρροή μιας σεληνιακής έκλειψης μπορεί να αρχίσει από την ημέρα της Πανσελήνου και να διαρκέσει έως και έξι (6) μήνες.Η έκλειψη σηματοδοτεί μια περίοδο για να πάρουμε αποφάσεις για θέματα που πρέπει να τελειώσουν ή για να κόψουμε τυχόν κακές συνήθειες «διατροφή, κάπνισμα».Επειδή στις σεληνιακές εκλείψεις τα συναισθήματα είναι έντονα και συνήθως αισθανόμαστε ανησυχία, ανασφάλεια και άγχος, οι άνθρωποι από παλιά τις αντιμετώπιζαν με ένα είδος φόβου.Στην πραγματικότητα οι σεληνιακές εκλείψεις μας ζητούν να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, διότι χωρίς αλλαγή δεν υπάρχει εξέλιξη.Οι σεληνιακές εκλείψεις επηρεάζουν με την ενέργειά τους τα θέματα του οίκου στον οποίο πραγματοποιούνται «πχ. εάν γίνουν στον 7ο θέματα γάμου και συνεργασιών.Όταν γίνονται στους γωνιακούς οίκους «πρώτο, τέταρτο, έβδομο και δέκατο» είναι πολύ σημαντικές.

Η μοίρα που γίνεται η έκλειψη είναι πολύ σημαντική.

Οι εκλείψεις είναι σημαντικές όταν πιάνουν προσωπικούς πλανήτες στο ωροσκόπιό μας «Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη» ή σημεία «Ωροσκόπο, Μεσουράνημα». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ένα χάρτη παρουσιάζει η σχέση της έκλειψης με τον ωροσκόπο και τον Κυβερνήτη τον ωροσκόπο.

Πανσέληνος κι έκλειψη Σελήνης 11ης Φεβρουαρίου 2017

Στις 11 Φεβρουαρίου και ώρα 2:32 το πρωί, πραγματοποιείται Πανσέληνος, που ταυτόχρονα είναι και έκλειψη Σελήνης, στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στην 22η μοίρα και 28΄του Λέοντα. Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στο ζώδιο του Τοξότη στην 7η μοίρα και 12΄, το μεσουράνημα της έκλειψης είναι στο ζώδιο της Παρθένου στην 22η μοίρα και 34΄.

Όψεις της Πανσελήνου – Έκλειψης

Η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης της 11ης Φεβρουαρίου θα παραμείνει ενεργή έως την επόμενη σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου που θα γίνει στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα, και μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλές φορές έως τότε. Κρίσιμα διαστήματα είναι γύρω στις 10 Απριλίου, 3 Μαΐου, 6 και 18 Ιουλίου.Αν και πάντα έχουμε έναν υποσυνείδητο φόβο για τις εκλείψεις, αυτή στις 11 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι θετική. Η συμμετοχή του Κυβερνήτη της Δία σε καλές όψεις με τους άλλους πλανήτες της δίνει μια ώθηση για ευχάριστα γεγονότα.Το γεγονός ότι η έκλειψη ενεργοποιεί τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου «άξονα της δημιουργικότητας» δηλώνει πως τα θέματα που θα απασχολήσουν έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητα, τη χαρά, την ευτυχία, τον έρωτα, τα παιδιά, τις ελπίδες μας και τις προσδοκίες μας.Εδώ η αγάπη και η φιλία προσπαθούν να συνυπάρξουν. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα χαρίζει γενναιοδωρία και αρχοντιά στα συναισθήματα, ο Ήλιος από το συλλογικό ζώδιο του Υδροχόου είναι ενάντια στα καθιερωμένα και λατρεύει την ελευθερία.

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη φέρνει στο φως το πάθος για έρωτα και δημιουργία, για χαρά και ευτυχία και ότι άλλο μας προσφέρει απόλαυση,ωστόσο θα πρέπει να επιδιώξουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους «πχ. σύντροφοι, φίλοι» και να μην παίζουμε θέατρο και οι πράξεις μας να διακατέχονται από συναισθήματα αγάπης και όχι αλαζονείας, δεσποτισμού και υπεροψίας.

1)      Η Κυβερνήτης της έκλειψης Δίας σε ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο «τρίγωνο» μας δίνει αισιοδοξία και μας βοηθά να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ιδανική μέρα για να ζητήσουμε μια χάρη, να πάμε ένα ταξίδι, να δούμε φίλους και να ρυθμίσουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

2)      Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο «ευνοϊκή όψη» μας δίνει την αυτογνωσία και την υπευθυνότητα να πραγματοποιήσουμε μακροπρόθεσμους στόχους και να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

3)      Το εξάγωνο Σελήνη-Δία «ευνοϊκή όψη» ενισχύει την επιθυμία να μοιραστούμε ζεστασιά και στοργή με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μας.

4)      Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει ευκαιρίες για να κάνουμε αλλαγές που θα αποδειχθούν πολύ ενδιαφέρουσες. Θα είμαστε ήρεμοι και υπομονετικοί και θα κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας με μεθοδικό τρόπο.

5)      Η Σελήνη και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχουμε συναρπαστικές αλλαγές ευχάριστες εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Ευνοείται κάθε τι καινούργιο και πρωτοποριακό, καθώς και ομαδικές δραστηριότητες και οι τυχαίες συναντήσεις.

6)      Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτηευνοϊκή μέρα για να κλείσουμε συμφωνίες, να αξιοποιήσουμε τις ιδέες μας, να καλυτερεύσουμε τα οικονομικά μας, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε.

7)      Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνομας βοηθά να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τα άτομα του περιβάλλοντός μας, να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, να κλείσουμε καλές επαγγελματικές συμφωνίες, να κάνουμε νέες γνωριμίες αλλά και να πάρουμε καλές ειδήσεις για ένα νομικό ζήτημα.

8)      Με τον Κρόνο να συμμετέχει θετικά σ’αυτή τη σεληνιακή έκλειψη, δημιουργείται ένας ιδιαίτερα σπάνιος σχηματισμός « ο σχηματισμός της προφητείας seer». Κάθε γωνία αυτού του σχήματος αναδεικνύει την εφευρετικότητα, την πρακτικότητα και την μεθοδικότητα του Κρόνου. Αν σεβαστούμε τον Κρόνο θα έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις αλλά και να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.

9)      Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό μπορεί να μας φέρει απότομες αλλαγές αλλά μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε τους λογαριασμούς.

Η έκλειψη επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού «Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους» και πολύ περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στην 22η και 23η μοίρα των σταθερών.

Ταύροι γεννημένοι 12-15 Μαΐου,

Λέοντες γεννημένοι 14-17 Αυγούστου,

Σκορπιοί γεννημένοι 13-17 Νοεμβρίου,

Υδροχόοι γεννημένοι 10-14 Φεβρουαρίου.

Επίσης όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 28η και 29η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων και ειδικότερα

Κριοί γεννημένοι 18-19 Απριλίου, Καρκίνοι γεννημένοι 21-22 Ιουλίου,

Ζυγοί γεννημένοι 22-23 Οκτωβρίου, Αιγόκεροι γεννημένοι 19-20 Ιανουαρίου.

Η έκλειψη ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς Κριοί γεννημένοι 11-14 Απριλίου, Τοξότες γεννημένοι 13-17 Δεκεμβρίου και του αέρα Δίδυμοι γεννημένοι 12-15 Ιουνίου, Ζυγοί γεννημένοι 14-17 Οκτωβρίου.

Κριοί

Αγαπητοί μου Κριοί, η Πανσέληνος της 11ης Φεβρουαρίου «έκλειψη» στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο.Θα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί και ερωτικοί. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα έχετε την υποστήριξη φιλικών σας προσώπων και ενδέχεται να λάβετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες.Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο θα είστε δυναμικοί και θα έχετε ευκαιρίες για να δώσετε αλλά και να πάρετε αγάπη.Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις με φίλους.Ιδιαιτέρως οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 11 με 14 Απριλίου η έκλειψη επηρεάζει έντονα την ερωτική σας ζωή και τα δημιουργικά σας σχέδια φέρνοντας στη ζωή σας ανθρώπους που σας γοητεύουν και σας θαυμάζουν.Οι αδέσμευτοι Κριοί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως δεχτείτε μια ερωτική πρόκληση από το φιλικό σας περιβάλλον, θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και για διασκεδάσεις. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα ζήσετε με τον/την σύντροφό σας ρομαντικές στιγμές, θα πάρετε ευχάριστες εκπλήξεις από τα παιδιά σας αρκεί να μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας με αυταρχικό τρόπο.

Ταύροι

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Πανσέληνος-έκλειψη σελήνης της 11ης Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι αρκετά πιεστική για το ζώδιό σας. Θα σας φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.Έχετε μπει σε μια περίοδο αλλαγών και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να υποστηρίξετε την αυτονομία σας.Με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας οι συζητήσεις των ημερών θα στραφούν γύρω από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα.Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στον 12ο οίκο σας ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό, πολλοί θα θελήσετε να από απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας καταλαβαίνουν και να εμπλακείτε σε μια σχέση η οποία ενδέχεται να εξελιχθεί παρασκηνιακά. Φανείτε προσεκτικοί με την υγεία σας διότι είστε επιρρεπείς σε ιώσεις και κρυολογήματα.Oι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 12 με 15 Μαΐου ενδέχεται να έχετε έντονες αλλαγές στα οικογενειακά ή στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ίσως προκύψουν θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων ή ζητήματα διαμονής και ακίνητης περιουσίας. Η έκλειψη θα σας υποχρεώσει να αξιολογήσετε και να ολοκληρώσετε ζητήματα τα οποία είναι ήδη σε εκκρεμότητα και αφορούν επαγγελματικές, οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις.Οι αδέσμευτοι Ταύροι έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα είναι δεσμευμένο και θα σας δημιουργήσει παρά θα σας λύσει προβλήματα, γι’αυτό αυτή την εποχή φανείτε προσεκτικοί.Οι δεσμευμένοι Ταύροι με την έκλειψη ίσως αντιμετωπίσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε ήρεμα την ερωτική σας σχέση με τον/την σύντροφό σας γι’αυτό προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοιη Πανσέληνος «έκλειψη σελήνης» της 11ης Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι ιδιαιτέρως φιλική για το ζώδιό σας. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και αγαπημένους, αλλά και ευκαιρίες για γνωριμίες με νέα άτομα.Η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας ξεσηκώνουν και σας παρασύρουν σε εξόδους και διασκεδάσεις. Θα βγείτε, θα κάνετε νέους φίλους, θα γοητευτείτε από την συμπεριφορά τους και από τα συναισθήματά τους.Με τον Κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και θα υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και θα ταξιδέψετε.Η έκλειψη επηρεάζειπολύ περισσότερο εσάς τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί 12 με 15 Ιουνίου. Θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που ανήκουν στο συγγενικό σας περιβάλλον. Θα έρθουν στο φως σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλές καταστάσεις.Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, για μετακινήσεις αλλά και για συζητήσεις. Ίσως έρθετε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που ανήκει στον περίγυρό σας. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Καρκίνοι

Αγαπητοί μου Καρκίνοιη Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου θα σας φέρει στο προσκήνιο ανασφάλεια για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα.Ο Άρης από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας φέρει επαγγελματικές ευθύνες, κούραση και εκνευρισμό. Ωστόσο η Αφροδίτη μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και να δώσει περισσότερη ισχύ στο συναίσθημα.Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου στρέφει το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον σε οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με κληρονομικά, φορολογικά και δάνεια.Η έκλειψη επηρεάζει πολύ περισσότερο τους γεννημένους 13 με 16 Ιουλίου και 21 με 22 Ιουλίου. Αποφύγετε να χειριστείτε τα οικονομικά σας ανεύθυνα και δείξτε προσοχή σε συναλλαγές, σε δάνεια και οφειλές ωστόσο μια πιθανή προαγωγή στη δουλειά σας θα σας ικανοποιήσει και θα σας ενισχύσει τα οικονομικά σας, επειδή όμως οι εκλείψεις σηματοδοτούν καταλυτικές αλλαγές αν πρόκειται να αναλάβετε υπεύθυνη θέση μάθετε τις υποχρεώσεις σας για να μην εκτεθείτε. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι αυτή την περίοδο προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει και κρατάει πίσω την προσωπική σας ζωή ωστόσο μια νέα γνωριμία ή ένα φλερτ αυτή την περίοδο ίσως δεν έχει την εξέλιξη που εσείς περιμένατε.Οι δεσμευμένοι καλό είναι να βάλετε όρια και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με τον/την σύντροφό σας, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις.

Λέοντες

Αγαπητοί μου Λέοντες η Πανσέληνος «έκλειψη» της 11ης Φεβρουαρίου γίνεται στο δικό σας ζώδιο. Έτσι ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα αποτελεί προτεραιότητα. Ίσως αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί γύρω από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.Ο Ερμής από ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει έντονες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας ή με έναν συνεργάτη σας.Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας βοηθά να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Πολλοί θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια για σπουδές και για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο σας κάνει ερωτικούς και γοητευτικούς.Η έκλειψη επηρεάζει εσάς τους γεννημένους 14 με 17 Αυγούστου φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Θα κάνετε αλλαγές και θα νιώσετε δυνατοί.Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ερωτευτείτε, είναι πιθανόν μια από τις σχέσεις σας να γίνει τους επόμενους μήνες σχέση ζωής. Οιδεσμευμένοι προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Παρθένοι

Αγαπητοί μου Παρθένοι ηέκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σας κάνει αρκετά εσωστρεφείς και θα σας βγάλει στην επιφάνεια άγχος και ανασφάλεια. Ο Κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα που αφορούν το χώρο εργασίας σας και την υγεία σας.Ο Άρης από τον 8ο Ηλιακό σας οίκο σας εφιστά να είστε προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών.Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού φέρνει εξελίξεις στα οικονομικά σας καθώς θα έχετε ευκαιρίες για να επωφεληθείτε από οικονομικά τρίτων. Ωστόσο φανείτε προσεκτικοί διότι τα οικονομικά μπορεί να γίνουν αιτία για να χαλάσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας άτομα.Η έκλειψη επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς τους γεννημένους 14 με 17 Σεπτεμβρίου σας καλεί να αφήσετε πίσω παλιές δυσάρεστες εμπειρίες και να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που εμποδίζουν την πορεία σας προς την επιτυχία. Φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία σας.Οι αδέσμευτοι Παρθένοι με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα επιστρατεύσετε κάθε σας γοητεία και θα ζήσετε το πάθος και τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε συναισθήματα κτητικότητας, δυσπιστίας και ζήλιας.

Ζυγοί

Αγαπητοί μου Ζυγοίγια εσάς η έκλειψη Σελήνης της 11ης Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Χάρη στην αρμονική συμμετοχή του Δία από το δικό σας ζώδιο θα έχετε τύχη αι ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.Ο Ερμής από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα σας ευνοεί για συζητήσεις αλλά και για υπογραφή συμβολαίων. Πολλοί θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα προβληθείτε και θα αποδείξετε την αξία σας.Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού ανεβάζει τους τόνους και τις αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα συνεργασιών και συντροφικότητας ,επίσης σας κάνει έντονα ερωτικούς.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 14 με 17 Οκτωβρίου. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν ξαφνικά στη ζωή σας και άλλοι με τον ίδιο τρόπο θα φύγουν. Επίσης  θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι οι οποίοι αξίζει τον κόπο να γίνουν έμπιστοι φίλοι ή καλοί συνεργάτες.Οι αδέσμευτοι Ζυγοί με τον Δία στο δικό σας ζώδιο αλλά και τον Άρη με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας θα έχετε νέες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες για να κάνετε μια σχέση με προοπτικές να γίνει σχέση ζωής.Οι δεσμευμένοι θα βγείτε, θα δείτε φίλους και θα περάσετε μαζί τους όμορφες βραδιές.

Σκορπιοί

Αγαπητοί μου Σκορπιοί για εσάς η Πανσέληνος «έκλειψη σελήνης» της 11ης Φεβρουαρίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική και ιδίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου καθώς πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα σαςφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καθώς καλείστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει προς συζήτηση θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι ή ένα θέμα που σχετίζεται με τα παιδιά σας ή με έναν συγκάτοικο.Με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα εργασίας και υγείας.Η Αφροδίτη από τον 6ο Ηλιακό σας οίκο σας καλεί να είστε προσεκτικοί σεζητήματα που αφορούν τον/την σύντροφό σας και τις συνεργασίες σας. Πολλοί μπορεί να ξεκινήσετε γυμναστική ή να αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς τους γεννημένους 13 με 17 Νοεμβρίου προμηνύοντας ανατροπές οι οποίες αφορούν την καριέρα και το σπίτι. Θα προσπαθήσετε να αναδείξετε τα προσόντα σας αλλά δε θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ή θα προκύψουν οικογενειακά θέματα που σας αποσπούν από τις ευθύνες σας.Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία από το χώρο της δουλειά σας. Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι.

Τοξότες

Αγαπητοί μου Τοξότες για εσάς η Πανσέληνος «έκλειψη» της 11ης Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο και σας βρίσκει ενεργητικούς και έτοιμους να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί τις καθημερινές σας επαφές, τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και ενισχύει την επικοινωνία με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος,ίσως κάνετε συμφωνίες ή υπογράψετε συμβόλαια.Η Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού σας κάνει ιδιαιτέρως εξωστρεφείς και ρομαντικούς. Δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ανοίξετε την καρδιά σας.Ο Άρης από τον 5ο Ηλιακό σας οίκο σας ξεσηκώνει και σας  ενεργοποιεί            να χαρείτε τον έρωτα, τα παιδιά, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Πολλοί θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια που τόσο καιρό καθυστερούν.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο εσάς τους Τοξότες τους γεννημένους 13 με 17 Δεκεμβρίου. Νέα φιλόδοξα σχέδια θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό, θα δρομολογήσετε αλλαγές, μπορεί να οργανώσετε ένα ταξίδι. Ωστόσο αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις στην προσπάθειά σας να προλάβετε το χρόνο και τις εξελίξεις.Οι αδέσμευτοι Τοξότες περνάτε μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αρκετοί θα ταξιδέψετε.

Αιγόκεροι

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η έκλειψη σελήνης της 11ης Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ενισχύει τους προβληματισμούς σας για  τα οικονομικά σας. Πολλοί ενδέχεται να κάνετε μια νέα επένδυση ή θα αποκτήσετε ένα νέο εισόδημα που θα έχει διάρκεια.Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου σας προτρέπει να γίνετε πιο εφευρετικοί και ευέλικτοι στις συζητήσεις σας για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά.Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σας χαρίσει αγάπη και στοργή από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας.Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή για να διατηρηθεί η ισορροπία στις οικογενειακές σχέσεις.Ο Κρόνος δικός σας Κυβερνήτης σας ενεργοποιεί θετικά ιδιαιτέρως εσάς του τρίτου δεκαημέρου και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη ανασφάλειες και φοβίες που σας πάνε πίσω.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 11 με 14 Ιανουαρίου, πολλοί θα κάνετε καινοτόμες αλλαγές στα οικονομικά σας και θα ρυθμίσετε τυχόν εκκρεμότητες. Οι σεληνιακές εκλείψεις φέρνουν ξαφνικά γεγονότα και η συγκεκριμένη θα μπορούσε να σας φέρει μια απροσδόκητη τύχη στα οικονομικά.Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι πιθανόν να αναπτερώσετε τα συναισθήματά σας με ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο ξαφνικά θα έρθει στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Πολλοί που είστε σε σχέση ίσως να συγκατοικήσετε.

Υδροχόοι

Αγαπητοί μου Υδροχόοι η έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου στο άξονα Λέοντα-Υδροχόου σας επηρεάζει άμεσα διότι ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Ιδιαιτέρως εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε αλλαγές και ίσως σας αποκαλυφθούν καταστάσεις που για καιρό αγνοούσατε.Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο ενθαρρύνει συζητήσεις που αφορούν φορολογικά, κληρονομικά και δάνεια. Επίσης αρκετοί θα επιδιώξετε να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας εμπνεύσεις, θα βγείτε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί θα ταξιδέψετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας κάνει υπερδραστήριους και γεμίζει την καθημερινότητά σας με υποχρεώσεις. Θα έχετε συχνές μετακινήσεις και συζητήσεις, ωστόσο προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε κάθε είδους εντάσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 10 με 13 Φεβρουαρίου. Η έκλειψη θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αρκετοί θα αποχωρήσετε βάζοντας τέλος σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ωστόσο αρκετοί θα έχετε ευχάριστες και ξαφνικές αλλαγές «την επισημοποίηση μιας σχέσης, έναν γάμο, μια νέα γνωριμία».Οι αδέσμευτοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας για νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας την αγκαλιά του συντρόφου σας.

Ιχθύες

Αγαπητοί μου Ιχθύες η Πανσέληνος «έκλειψη σελήνης» που γίνεται στις 11 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σας βρει αρκετά προβληματισμένους για την πορεία της εργασίας σας ή της υγείας σας.Ο Ερμής από τον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας βάζει σε μια κατάστασημυστικοπάθειας και συγχρόνως σας δημιουργεί μια τάση φοβίας και ανασφάλειας για συγκεκριμένους ή αόριστους λόγους.Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σας δώσει ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών σας, ενδέχεται να πάρετε πληροφορίες για μια συμφέρουσα επένδυση.Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο σας βάζει σε μια έντονη καταναλωτική τάση, προσέχετε τα έξοδά σας και μη χειρίζεστε τα οικονομικά σας με επιπόλαιο τρόπο.Η έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 12 με 15 Μαρτίου. Τις ημέρες γύρω από την έκλειψη μπορεί να επικρατεί ένα εκρηκτικό κλίμα καθώς το καθημερινό σας πρόγραμμα θα ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο η έκλειψη μπορεί να σας δώσει μια απρόσμενη και σίγουρη λύση σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Φροντίστε για την καλή σας φυσική κατάσταση και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας επιβαρύνει ψυχολογικά.Οι αδέσμευτοι Ιχθύες αυτή την εποχή είστε αρκετά πιο θελκτικοί και γοητευτικοί από ότι είστε συνήθως. Ωστόσο μια νέα γνωριμία ίσως σας φέρει στο μέλλον δυσάρεστες εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι φανείτε προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και δώστε προσοχή στην υγεία του/της συντρόφου σας.