Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (16 Ιουλίου – 22 Ιουλίου)

0

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σε κάποιες υποχρεώσεις σας, ενώ ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε κάποιες απ’ αυτές. Η Τετάρτη και η Πέμπτη φαίνεται να προκαλούν ψυχολογική αναστάτωση στους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται τις μέρες αυτές όσοι από εσάς δεν έχουν πάρει ακόμη την άδειά τους θα δουλέψουν σκληρά.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας θα καταρτίσουν σχέδια για τον επόμενο χειμώνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας με το σύντροφο. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να μην σας αφήνουν χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να περιορίσετε τα υπερβολικά έξοδα για διασκέδαση και γενικά τις σπατάλες κάνοντας μεγαλύτερη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά αυτή την περίοδο, είτε για να βρεθείτε με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε είτε για κάποιες ευχάριστες συναντήσεις όπως και αποδράσεις με το άτομο που επιθυμείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στα επαγγελματικά σας, αρκεί να πιστέψετε στις δυνατότητές σας.
Γνωρίζοντας πως η οικονομική σας εξασφάλιση ουσιαστικά βασίζεται στην εργασία σας θα ανακαλύψετε αυτή τη βδομάδα νέες μεθόδους τις οποίες θα εξετάσετε ή θα αναζητήσετε μια ακόμη γνώμη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πιθανόν να εκδηλωθούν κτητικές τάσεις μετά τις 19 Ιουλίου, που θα πρέπει όμως να ελεγχθούν από την πλευρά σας ώστε να μην δημιουργήσετε αποπνικτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και στον ερωτική σας σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες φαίνεται να αποδίδουν αυξημένα κέρδη αυτή τη βδομάδα. Τα έξοδά σας αυξάνονται όπως και δαπάνες σας για την περιποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Εμφανίζεστε κουρασμένοι απ’ την περασμένη βδομάδα και θα θέλετε τούτες εδώ τις μέρες να απομακρυνθείτε απ’ τα προβλήματα τις κατά μέτωπο επιθέσεις του περιβάλλοντος και την ρουτίνα που έχει ψυχράνει τον συναισθηματικό σας κόσμο.
Ίσως να είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσουν οι διακοπές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τώρα θα είστε σε διαρκή κίνηση σε όλα τα επίπεδα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί εάν δεν θέλετε να βρεθείτε σε λάθος αποφάσεις. Αυτή η βδομάδα, σας προτρέπει στην προώθηση μακροχρόνιων σχεδίων όπως και στο να αναπροσαρμόσετε τη στάση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισθηματική σας ζωή περνά ακόμα κάποια σκαμπανεβάσματα.
Το Σαββατοκύριακο σας προσφέρονται ευχάριστες στιγμές και εσείς δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες εξαιτίας αμφιβολιών ή ακόμα και υποχρεώσεων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασυρθείτε από τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Τις μέρες αυτές δεν θα πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις εάν σκοπεύετε να εξωραΐσετε ή να επισκευάσετε ένα ακίνητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίοδος θα χαρακτηριστεί από συζητήσεις και επαφές με φίλους και εραστές. Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων.
Θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας και θα νιώσετε την αγάπη και την εκτίμησή τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν είσθε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην διστάσετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ακόμη και αν χρειαστεί να τοποθετήσετε περισσότερα κεφάλαια. Η ανοδική πορεία είναι εξασφαλισμένη αλλά θα χρειαστεί να οργανωθείτε περισσότερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζωή σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και έντονες στιγμές που θα τις ζήσετε με το σύντροφό σας. Τις τρεις τελευταίες ημέρες της βδομάδας οι περισσότεροι από εσάς θα προσελκύσουν με κάθε τρόπο τα άτομα που συναναστρέφονται μαζί τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό και κυρίως τις τρεις πρώτες μέρες θα είστε συνετοί και προσεχτικοί στα οικονομικά σας θέλοντας να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Βγάλτε από τη σκέψη σας κάθε αδικαιολόγητη φοβία και φανείτε προσεχτικοί σε κάθε σας συναλλαγή, διότι κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε ή να κάνετε διάφορα λάθη εις βάρος σας.
Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε τρόπους εκτόνωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα αν είστε υπομονετικοί θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετές απ’ τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ίσως να πιστέψετε ότι κάποιοι έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί σας. Το γεγονός αυτό θα προκαλέσει ένταση στις επαγγελματικές σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εκφράστε τα συναισθήματα και την αγάπη σας προς το σύντροφο. Ο έρωτας και η διασκέδαση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο στους περισσότερους του ζωδίου σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν κάποια αισθηματική σχέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εάν εξετάσετε λεπτομερειακά όλες τις περιστάσεις στην εργασία σας θα μπορέσετε να αυξήσετε το τζίρο της. Η διάθεσή σας φαίνεται πως θα χαλάσει από κάποιες αδικαιολόγητες δαπάνες και απρόσμενα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις ελπίδες σας και να συναντηθείτε με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.
Η συμπαράσταση που αναζητάτε για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα έρχεται απ’ τη δυναμική παρουσία κάποιων φιλικών σας προσώπων που με τον τρόπο τους ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι στόχοι σας προσεγγίζονται αυτή την εποχή, έχοντας και τη βοήθεια των προϊσταμένων σας, αλλά σας περιμένουν περισσότερες υποχρεώσεις, κάτι που δεν θα σας επιτρέψει να σκέφτεστε από τώρα για διακοπές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αισθηματικές δυσκολίες και έλλειψη ανταπόκρισης ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την Δευτέρα την Τρίτη και την Παρασκευή. Οι υποψίες σχετικά με την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να διαλυθούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή οι οικονομικοί σας χειρισμοί την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο που οι πλανητικοί σχηματισμοί θα σας προτρέψουν σε υπέρογκες δαπάνες.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αναγκάζεστε να συμπεριφερθείτε …κάπως εξαιτίας κοινωνικών υποχρεώσεων και ο διαθέσιμος χρόνος για προσωπικά ζητήματα περιορίζεται στο ελάχιστο.
Η εκδήλωση της υπερηφάνειας που διαθέτετε σε συνδυασμό με την αυτοκυριαρχία σας φαίνεται να οδηγούν σε επιτυχίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν σας δοθούν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις στην εργασία σας, είναι σίγουρο πως θα τις διεκπεραιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα ανταμειφθείτε αργότερα..

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ανεπτυγμένος θα είναι και ο αισθησιασμός σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές και να μην θεοποιήσετε κανένα άτομο ώστε να μην διαψευστούν οι ελπίδες σας αργότερα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα έχετε σημαντικό όφελος μέσω τρίτων και θα ευνοηθούν οι συναλλαγές σας. Εάν σκοπεύετε να ζητήσετε ένα δάνειο ή μία διευκόλυνση, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας θα είναι το κύριο στοιχείο της περιόδου. Η έκφραση σας θα είναι σε καλά επίπεδα και θα αποκτήσετε κάποια χάρη και λεπτότητα στις κινήσεις και τα λόγια σας.
Αξιοποιείστε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο που έχετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καλή περίοδος για να συζητήσετε για τα επαγγελματικά σας θέματα και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Το διάστημα αυτό, ευνοούνται τα επαγγελματικά ταξίδια όχι όμως και η σύσταση εταιρειών ούτε φίλοι μου και η πρακτική εφαρμογή γνώσεων από σπουδές ή σεμινάρια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως κατά τη διάρκειας μιας μετακίνησής, να υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα οδηγήσει αρκετούς του ζωδίου σας στην σύναψη ενός ερωτικού δεσμού.
Αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση και φροντίστε τη δίαιτά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες ανέλπιστες οικονομικές ευκαιρίες δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες αυτό το διάστημα. Συζητήστε με σύντροφο και συνεργάτες για την πορεία των οικονομικών σας και καταρτίστε από κοινού κάποιο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέρθετε στις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε φάση εσωτερικής ενδοσκόπησης και αναζήτησης θέλοντας να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα πραγματικά του κίνητρα.
Στα μέσα της βδομάδας επικοινωνήσετε με γνωστά και αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό.
Σημαντικά γεγονότα θα ταράξουν τη καθημερινότητα και τη σταθερότητά της.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπεται να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό τον ερχόμενο χειμώνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα στη ζωή σας. Η σεξουαλικότητά σας μεγιστοποιείται. Στα τέλη της βδομάδας εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε σχέδια με το σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο πειρασμό της καταναλωτικής μας κοινωνίας. Η βδομάδα αυτή βοηθά άλλους να αυξήσουν τα οικονομικά τους αποθέματα και άλλους να αυξήσουν τα χρέη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό φαίνεται να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που υπήρξαν στις επαφές σας με το στενό σας περιβάλλον. Οι συναναστροφές σας βοηθούν να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια και να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το καλοκαιρινό κλίμα που θα συνεχιστεί και σε αυτή την περίοδο θα σας κάνει να αναπολείτε ευχάριστες στιγμές και όσο και αν θέλετε να αφοσιωθείτε στην εργασία σας… θα είναι δύσκολο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα θέλετε εδώ και τώρα να ζήσετε κάποιες έντονες στιγμές στην ερωτική σας ζωή, που αναπολούσατε αρκετό καιρό.
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας, τώρα που ο έρωτας θα κυριαρχήσει στη ζωή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πιθανόν κάποια χρήματα να χρειαστεί να δώσετε στο σύντροφό σας, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει εύκολα κάποια έξοδά του. Πολλοί από εσάς, θα χρηματοδοτήσετε μία εταιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Όσο περνούν οι μέρες της βδομάδας διαπιστώνετε πως η διάθεσή σας συνεχώς βελτιώνεται. Οι σχέσεις γενικότερα με το περιβάλλον σας θα είναι αρμονικές.
Κρατείστε μία ανεξάρτητη στάση απέναντι στα περιστάσεις που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε τους φανατισμούς χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετά καλές ευκαιρίες ενδέχεται τώρα να σας παρουσιαστούν στην επαγγελματική σας ζωή με καλές προϋποθέσεις για να αναπτύξετε τους στόχους σας.
Προωθήστε ιδέες και στόχους πλησιάζοντας άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφος σας είναι σχεδόν σίγουρο πως μετά τα μέσα της βδομάδας θα αρχίσει να εκδηλώνει κάποια κυριαρχική τάση και μία κρυφή δύναμη θα τον κάνει να θέλει να αλλάξει ριζικά κάποια πράγματα στη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυξάνετε τα έξοδά σας, καθώς έχετε περισσότερο ανάγκη από διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά τα αντιμετωπίζετε με άνεση καθώς η εργασία αποφέρει περισσότερα έσοδα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Ευχάριστες επαφές και αρκετές συζητήσεις θα έχετε με τους φίλους σας, και καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση, ψυχαγωγία ή ακόμη και για ταξίδια αναψυχής.
Αποφύγετε την ένταση της μουσικής στο σπίτι σας τις ώρες κοινής ησυχίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα ρίσκο και το κυνήγι της τύχης, έλκει το ενδιαφέρον σας και κάθε δισταγμός παραμερίζετε στις επιχειρήσεις σας. Βρείτε λύσεις πρακτικές και εφικτές για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις συζητώντας με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, θα έχουν αρκετές πιθανότητες για να αναπτύξουν το διάστημα αυτό μία σχέση που θα τους βοηθήσει να ολοκληρωθούν τουλάχιστο συναισθηματικά.
Το ενδεχόμενο να εισβάλλουν στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε κατά τη διάρκεια μετακινήσεων είναι αυξημένο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απαιτούνται προσπάθειες για την σταθεροποίηση των εισοδημάτων σας ενώ εάν μέχρι τώρα εργαστήκατε σωστά και υπεύθυνα θα πρέπει να αποβάλλετε κάθε ανασφάλεια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς ξέρετε και εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως είναι κάτι παροδικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...