Οι δημιουργίες της Λίνας Τουπεκτσή κόσμησαν τη ΔΕΘ!

0

Οι δημιουργίες της Λίνας Τουπεκτσή κόσμησαν τη ΔΕΘ!
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίνα Τουπεκτσή, μίλησε στο κοινό για την εμπειρία της στο Self Branding και παρουσίασε τις μοναδικές δημιουργίες της.

Στην εκδήλωση με θέμα «Οδηγήστε την επιχείρηση σας στην επιτυχία – Χτίστε ένα επιτυχημένο Brand», η επιτυχημένη Βεροιώτισσα σχεδιάστρια της εταιρίας Linasexclusive handmade jewels, εμπιστεύθηκε τα μυστικά της στους παρευρισκόμενους και αποκάλυψε ότι η επιμονή, η σκληρή δουλειά, η ευρηματικότητα και η πίστη στις δυνάμεις σου, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Τα κοσμήματα της έλαμψαν στο περίπτερο 3, stand 18 και μάλιστα, η Έλενα Κουντουρά επέλεξε να κοσμήσει με αυτά το σύνολο της.

H οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Βέροια είναι η απόδειξη ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης το ελληνικό επιχειρείν όχι μόνο μπορεί να ανθίσει αλλά και να αναπτυχθεί, αφού τα χειροποίητα κοσμήματα της Λίνας Τουπεκτσή έχουν φτάσει μέχρι και τον Καναδά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Τουπεκτση στο FB https://www.facebook.com/vraxioliakaikolie/ και στο email: [email protected]