Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

0

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Η ζωτικότητά σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε αρκετές απ’ τις δουλειές σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένοι περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ προβληματισμένους σας βρίσκει η σημερινή μέρα σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Την αισθηματική ένταση δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε. Προγραμματίστε να συναντήσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί τους ακόμα και εάν τα έξοδα αυτά σας φαίνονται περιττά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα, φαίνεται να σας παρασύρει συναισθηματικά στρέφοντας το ερωτικό σας ενδιαφέρον σε ευμετάβλητους ανθρώπους. Κέρδη θα προκύψουν απ’ τις συναλλαγές σας αλλά θα αυξηθούν παράλληλα και τα έξοδα για διασκεδάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια συζήτηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ίσως σας βγάλει από τα αδιέξοδά σας. Ίσως κάποιοι, να αναπτύξετε μία σχέση με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα έχουν μια βαθιά ψυχική ταύτιση. Οι εξελίξεις είναι ευχάριστες…
ΛΕΩΝ
Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίψουν την ψυχολογία. Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σας είναι κάπως δύσκολο να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας καθώς θα υπάρξουν άλλα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν. Αισθηματικά μάλλον εμφανίζεστε μπερδεμένοι. Οι καταστάσεις που διαδραματίζονται έχουν ξεπεράσει τα όριά σας. Υπομονή!
ΖΥΓΟΣ
Οι σπουδές και η πρακτικές σας γνώσεις θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποια πρακτικά ζητήματα σήμερα στη δουλειά σας. Καλό θα είναι να αποφεύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα τις καθημερινότητας στο σύντροφο. Προτιμήστε για το βράδυ, μία έξοδο μαζί του.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλάβετε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να είστε σύμφωνοι με τις επιταγές των προϊσταμένων σας και των εργοδοτών σας. Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση θα σας επιτρέψει σήμερα να εισχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Αισθηματικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Έτσι, είναι μάλλον αναπόφευκτες κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφό σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως το πρόσφατο παρελθόν να σας έδωσε κάποια μαθήματα και κάποια μηνύματα για το πώς θα κατευθυνθείτε. Κάποιοι θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν αποδοχή απ’ τον αγαπημένο τους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές. Αδράξτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι. Όσο για τους δεσμευμένους, θα απολαύσουν ερωτικές στιγμές. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να σας προκαλέσουν αμφισβητώντας την επαγγελματική σας θέση και τις ικανότητες σας.
ΙΧΘΥΣ
Αρκετά γοητευτικοί θα είστε κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα κάνουν μία εκκαθάριση στο σπίτι τους και κάποιοι άλλοι στο γραφείο τους πετώντας οτιδήποτε είναι περιττό ή άχρηστο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...