Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11 Ιουνίου – 17 Ιουνίου…

0

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα γεγονότα που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας είναι δυνατό να σας οδηγήσουν σε θλίψη. Όμως γνωρίζετε πως η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε θα βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα.
Την εβδομάδα αυτή, αφυπνίζονται κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες, ενώ θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικονομικά και περιουσιακά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δυναμικοί όπως πάντα θα παρουσιαστείτε και αυτό το διάστημα κορυφώνοντας τη δράση σας. Οι δραστηριότητες σας εμπλουτίζονται με επιπλέον στόχους και ενδιαφέροντα και εσείς θα προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς, χωρίς ουσιαστική ικανοποίηση και δέσιμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όχι και πολύ καλά τα οικονομικά σας. Κάποια σχέδια που έχετε σε αυτόν τον τομέα ίσως να μην μπορούν να εκπληρωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Και οι πιο ερμητικά κλεισμένες πόρτες, θα σας ανοίγονται όταν το θελήσετε, αλλά και όταν δεν το περιμένετε. Πολύ συχνά, μικρά ή μεγάλα «θαύματα», θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία αλλά θα είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.
Η επιμονή και η σταθερότητα είναι αναγκαίες, με την προϋπόθεση ότι θα τις χρησιμοποιήσετε για την επίτευξη των στόχων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γίνει πολύ έντονος, βαθύς και αρκετά απρόβλεπτος. Οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι βίαιες ή υποσυνείδητες πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα ή σε ρίσκα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απρόοπτα γεγονότα, θα επηρεάσουν τα οικονομικά όλων σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε ή διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιους άλλους. Προετοιμαστείτε για αλλαγές, θετικές ή αρνητικές ανάλογα με τις ενέργειές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αισιοδοξία και η εύθυμη διάθεση, κάνουν τη ζωή τη δική σας και των άλλων πιο ευχάριστη, καθώς είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Το ανήσυχο πνεύμα σας, αποκτά συνεχώς καινούργια ενδιαφέροντα και όσο πιο ψηλά στοχεύει, τόσες ικανοποιήσεις θα βρίσκει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρχει μεγάλη ένταση και καταπιεστικές συνθήκες. Πολλές από τις εργασίες σας θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές και ίσως χρειαστεί να κάνετε αρκετές έρευνες σε σχέση με τα θέματά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες.
Βρίσκεστε σε μια «γαργαλιστική» αναμονή, ανοιχτοί σε καινοτομίες, έτοιμοι να ζήσετε, οτιδήποτε διαφορετικό, από τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής που συνηθίζατε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φαίνεται να προκύπτουν περισσότερα κέρδη απ’ τη δουλειά σας καθώς επωφελείστε απ’ τις επιτυχημένες σας συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η προσωπικότητά σας, απαλλάσσεται από συμβατικότητες και προκαταλήψεις και αποκαλύπτεται ο κόσμος μπροστά σας, μέσα από μια καινούργια φιλοσοφική θεώρηση, με υψηλά ιδεώδη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Περίοδος ωρίμανσής σας, μέσω του επαγγελματικού στίβου. Αυξημένη θα είναι η φιλοδοξία σας, η ανάγκη επιβολής, αλλά και η ανάγκη για αποδοχή και έγκριση από τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στη σχέση σας, ο σκοπός σας τις μέρες αυτές θα είναι να ζήσετε ευχάριστες στιγμές που πηγάζουν από το αμοιβαίο δόσιμο, χωρίς να ζητάτε υποσχέσεις και εγγυήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στα οικονομικά του συντρόφου σας και θα σας απασχολήσουν τα χρηματικά αποθέματα σας.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Προκειμένου να ικανοποιήσετε το κέφι της στιγμής, θα αδιαφορείτε για τις εντυπώσεις που προκαλείτε και θα δίνετε προτεραιότητα στις διαθέσεις σας. Μην βιαστείτε να παρασυρθείτε από κύματα υπεραισιοδοξίας και αλαζονικής διάθεσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στους κυριότερους στόχους σας, διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε το χρόνο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ίσως τεθούν σε δοκιμασία τα συναισθήματά σας εξαιτίας κάποιας διάψευσης. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που προκαλούν ένταση, ζήλια και κτητικότητα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αισθητή βελτίωση θα πρέπει να περιμένετε στα οικονομικά σας θέματα αλλά θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τις μέρες αυτής της βδομάδας, ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας, να αναγνωρίσουν αλήθειες και ιδανικά που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη, τη δικαιοσύνη και το ανθρώπινο δικαίωμα όλων, στην ελευθερία και την ευτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σας, απέχουν πολύ από τα να σχετίζονται με εργασία και επαγγελματικές δραστηριότητες. Εκτός, αν είστε από τους τυχερούς, που έχουν το χόμπι τους επάγγελμα, η ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά, με τον καλλιτεχνικό χώρο και τον τομέα διασκέδασης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πριν βιαστείτε να ορμίσετε προς την περιπέτεια, σκεφτείτε ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό… και άλλωστε η συγκεκριμένη διαθέσεις σας, θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν και μέσα από την ανανέωση της συζυγικής σας σχέσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα της εποχής θα τα αντιμετωπίσετε με άνεση καθώς ο επιπλέον χρόνος που θα διαθέσετε στη δουλειά σας θα αποδώσει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Για να είστε οι πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής, θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες ¨εξετάσεις¨. Τέτοιες, που θα πιστοποιούν ότι έχετε κλείσει όλους τους παλιούς λογαριασμούς με τα καρμικά σας χρέη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας αναρρίχηση. Η δημιουργικότητά σας, θα αναζητά πρακτικούς τρόπους έκφρασης.
Αν δείξετε εργατικότητα, υπευθυνότητα και προσπάθεια, σε συνδυασμό με πρακτική εφαρμογή πρωτότυπων και έξυπνων ιδεών θα έχετε την ευχαρίστηση να δείτε να ανταμείβονται οι κόποι σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είτε από εσωτερική σας ανάγκη, είτε γιατί αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων, θα αφήσετε τους έντονους και άσκοπους συναισθηματισμούς και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, με γνώμονα την ατσάλινη λογική, θα παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δραστηριότητες σας φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη την εποχή αυτή αλλά για εντελώς προσωπικούς λόγους αυξάνονται δυσανάλογα και οι δαπάνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Να θυμάστε ότι κάθε άνθρωπος που έρχεται σε επαφή μαζί σας, έχει να σας προσφέρει ένα μήνυμα και πιθανόν να χρειάζεται να πάρει ένα μήνυμα και από σας. Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσεκτικοί με τους φίλους και τους γνωστούς σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σε όποιο τομέα κι αν εργάζεστε, θα συναλλάσσεστε καθημερινά με πολύ κόσμο και θα συναντάτε περίεργες καταστάσεις. Σίγουρα, μόνο ρουτίνα δεν θα προλάβετε να αισθανθείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς θ’ αναζητάτε και θα ανακαλύπτετε το πραγματικό νόημα της συντροφικότητας και συνύπαρξης για σας, δεν θα είστε λίγοι εσείς που θα αντιληφθείτε την κάλυψη των αναγκών που σας παρέχει κάποιος και ίσως μερικοί ξαφνιάσουν το περιβάλλον τους, με το αποφασιστικό τους βήμα προς ένα γάμο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να περιορίσετε τη ζωή σας σε όσα κρίνετε εσείς απαραίτητα και μην «ανοίγεστε» οικονομικά αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η αισθητή εικόνα της ζωής σας γι’ αυτές τις μέρες, παρουσιάζεται γεμάτη αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση. Στα μέσα της βδομάδας καλείστε να ολοκληρώσετε υποθέσεις, που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι ενέργειές σας, θα έχουν την τάση να κατευθύνονται. Σε οποιοδήποτε είδος επαναστατικών επιχειρημάτων, στην εφαρμογή πρωτότυπων μεθόδων, τη διακίνηση ασυνήθιστων προϊόντων και τη χρήση των πιο προηγμένων μέσων της τεχνολογίας.
Φροντίστε να επανεξετάσετε συμφωνίες, προφορικές ή γραπτές, που θα χρειαστεί να κάνετε και βεβαιωθείτε ότι θα είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αρκετοί θα είστε αυτοί, που θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε μέσα στις σχέσεις σας. Είτε προς χάρη διατήρησή τους, είτε λόγω ανεπιθύμητης ρήξης τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρήσιμες θα είναι οι αναθεωρήσεις στην τακτική σας ιδιαίτερα στους τομείς των επενδύσεων και των δανείων. Εξασφαλίστε τα νώτα σας απέναντι σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις τρίτων που ενδέχεται να δρουν οικονομικά εις βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινή σας εργασία, θα θυμίζει λίγο, πεδίο ασκήσεων μάχης, καθώς θα δέχεστε βομβαρδισμό, απρόοπτων συμβάντων. Να είστε σε ετοιμότητα, να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις, ακόμα και στα πιο μελετημένα προγράμματά σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε, τις πιο ρομαντικές και αξέχαστες αισθηματικές εμπειρίες. Ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σας και την χρωματίζει με τα πιο φωτεινά χρώματα. Εσείς βρίσκεστε, στην καταλληλότερη διάθεση για να τον ζήσετε, με όλη του την γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες, εγωισμό ή ιδιοτέλεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καλή τύχη που θα σας ακολουθεί, θα φροντίσει να δώσει ένα χέρι βοηθείας ανατρέποντας δυσοίωνα προγνωστικά. Δεν αποκλείεται, να εμφανιστεί και κέρδος από κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τα πεδία δράσης που ανοίγονται μπροστά σας, θα είναι ποικιλόμορφα και προκλητικά κρίνετε σκόπιμο όμως, να μην αφήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς προτού ανοίξετε νέους. Δεν θα λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές του, κάτι που είναι αρκετά επιθυμητό. Ανεπιθύμητη θα είναι η υπερεκτίμησή του και η επιπολαιότητα, που μπορεί να επιδείξετε στο χειρισμό των υποθέσεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα χρειαστεί πολλές φορές να μετακινείστε, να κάνετε διάφορες συμφωνίες, που θα ανατρέπονται και θα τις διαδέχονται άλλες και θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο.
Πολλοί θα είστε, που θα στραφείτε ξαφνικά σε διαφορετικό τομέα εργασίας και πολλοί που θα διαθέσετε αρκετά χρήματα, για τον εκσυγχρονισμό της,

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την περίοδο αυτή θα είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα είναι συχνά, σε σύγκρουση με των άλλων. Αισιοδοξία, θα εναλλάσσεται με τάσεις μελαγχολίας και απόσυρσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας, είτε τα προσωπικά, είτε αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με κάποιους άλλους, θα είναι τομέας, που θα περάσετε, κάποιες δοκιμασίες.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η καθημερινότητα, αν και κουραστική, σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσεις πολλές ανέλπιστες και ευχάριστες εκπλήξεις. Το κοινωνικό σας προφίλ, ανανεώνεται και μοιάζει να μεταβάλλεται συνεχώς, μέσα από σχέσεις και επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι στέρεες βάσεις που θα βάλετε, θα σας οδηγήσουν στην μελλοντική σας ανάπτυξη, την κοινωνική και επαγγελματική σας καθιέρωση και επιτυχία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε την τάση να ερωτεύεστε άτομα που διαθέτουν κάποια διαφορετικότητα. Όπως για παράδειγμα, άτομα με διαφορά ηλικίας, άτομα που μέχρι τώρα είχατε φιλική σχέση, άτομα διαφορετικής εθνικότητας και θρησκείας, ή με κάποιο πολύ ασυνήθιστο επάγγελμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρειάζεται προσοχή για να αποφύγετε κάθε οικονομική εξάρτηση, γιατί οι μετέπειτα υποχρεώσεις σας θα είναι πιεστικά δεσμευτικές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...