Οδηγίες προς Δεσμευμένους! Τα 3 σημεία κλειδιά για μια υπέροχη σχέση…

0

Τα 3 σημεία κλειδιά για μια υπέροχη σχέση
Όλοι μας γνωρίζουμε, πως για να διατηρήσεις και να δυναμώσεις μια σχέση, χρειάζεται να την προμηθεύουμε με την παρουσία μας, την αγάπη μας, την αφοσίωσή μας , την εκτίμησή μας και τη γενναιοδωρία μας. Για να γίνουν όμως όλα αυτά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρώτα χρειάζεται να γεμίσουμε το δικό μας ρεζερβουάρ.
Σήμερα θα σου κάνω μια όμορφη υπενθύμιση ότι η αυτό-φροντίδα και η αυτό-αγάπη είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που οδηγούν σε μια όμορφη σχέση.
3 πράγματα που είναι χρήσιμα να κάνεις :
Γράψε στον εαυτό σου ένα ραβασάκι . Αναγνώρισε όλη την ομορφιά που κρύβεται μέσα σου και ευχαρίστησε το σώμα σου, το νου σου και το πνεύμα σου για όλους τους τρόπους με τους οποίους στηρίζουν εσένα και τη ζωή σου.
Αφιέρωσε άφθονο χρόνο για τον εαυτό σου. Κάνε κάτι διασκεδαστικό και χαρούμενο. Οτιδήποτε σε κάνει ευτυχισμένη.
Γίνε αγωγός φροντίδας και αγάπης. Η οξυτοκίνη δημιουργεί και εδραιώνει δεσμούς αγάπης. Ανέβασε λοιπόν τα επίπεδά της, με το να δίνεις περισσότερες αγκαλιές και να παίρνεις περισσότερες. Φρόντισε τον εαυτό σου με το να τον πας για μανικιούρ ή πεντικιούρ, να το πας στο κομμωτήριο, για μασάζ ή να πας μια βόλτα με τις φίλες σου. Όλα αυτά έχουν ευεργετικές ιδιότητες.
Φρόντισε πρώτα εσένα ώστε να έχεις πολλή ενέργεια να μοιραστείς με τον σύντροφό σου. Αν το βάλεις αυτό ως προτεραιότητα στη ζωή σου, τότε τίποτε δε θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στη σχέση σας. Δε μπορείς να δώσεις κάτι που δεν έχεις. Για αυτό γέμιζε της μπαταρίες σου πρώτα.

ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ

«Life Coach Γυναικών»

Δείτε πληροφορίες για τη Βίκυ ΕΔΩ και ΕΔΩ.