Ξύπνησες?Πριν το καφεδάκι πιές δροσερό νεράκι-Δοκιμασμένο και αποδοτικό

0

Βρε,βρε,καλημερούδια στο νυσταγμένο σου φατσάκι που κουτουλάει απο την νύστα πάνω στους τοίχους και τις οδοντόβουρτσες μέχρι να πιει 2 τζούρες καφεδάκι,αλλά πριν απο αυτό δεν πίνεις λίγο νεράκι?Εμείς πάντα,χειμώνα-καλοκαίρι,πρώτη κπινηση μς το που ανοίγει το μάτι είναι σούζα στο ψυγείο(το θέλουμε δροσερό)και βουρ για μεταλλικό νεράκι,τίποτα δεν σε ξυπνά και δεν σε τονώνει περισσότερο!

Ούτε και ξέρουμε πως τσιμπήσαμε αυτή την εξαιρετική πράγματι συνήθεια αλλά το συνιστούν και οι ειδικοί του www.livestrong.com που θυμίζει πως το νερό αν το πίνετε μόνο μαζί με κάθε σας γεύμα, τότε αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς μπορεί να αποδυναμώσει τα πεπτικά υγρά και να διαταράξει το στομάχι σας.Αυτός είναι ο λόγος που το να πιείτε νερό μόλις ξυπνήσετε είναι τόσο ιδανικό. Το στομάχι σας είναι άδειο και έτσι δεν θα εμποδίσει την πέψη. Άσε που χωρίς τροφές μέσα στο στομάχι όλη την νύχτα, για να αραιώσουν το οξύ, η καούρα είναι πιο πιθανό να σας συμβεί κατά τις πρωινές ώρες. Αν πιείτε νερό αμέσως μόλις ξυπνήσετε, μπορεί να μειώσετε το επίπεδο της οξύτητας στο στομάχι σας και να ανακουφίσετε τυχόν συμπτώματα καούρας.

Το νερό βοηθά στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας, και όταν πίνετε τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνάτε το πρωί μπορεί να σας βοηθήσει στην τόνωση της κινητικότητας του εντέρου.