Ξέσπασμα Μπραντ Πιτ σε Χάρβεϊ Γουάινσταϊν-Απείλησε να τον σκοτώσει…

0

Ένα άγνωστο γεγονός αποκάλυψε η Γκούινεθ Πάλτροου, σχετικά με τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ και την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Howard Stern Show, Μπρόντγουεϊ δέχτηκε πρόταση από τον Γουάινσταϊν να πάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Τότε ήταν που ενημέρωσε τον Πιτ ο οποίος τον κόλλησε κυριολεκτικά στον τοίχο λέγοντάς του: «Αν τολμήσεις να την κάνεις να αισθανθεί ξανά άβολα, θα σε σκοτώσω».

Η Γκούινεθ είπε επίσης ότι αυτό που έκανε ο Πιτ για εκείνη ήταν πολύ σπουδαίο γιατί η ίδια δεν θα μπορούσε να το χειριστεί καθώς τότε ξεκινούσε την καριέρα της και δεν ήταν και τόσο γνωστή.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της στον Στερν η Γκούινεθ είπε για τον Μπραντ: «Τον αγαπώ για αυτό που έκανε και με προστάτεψε. Μόλις του είπα τι συνέβη αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απείλησε τον Γουάινσταϊν. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε για μένα, να τα βάλει μαζί του. Εγώ έτρεμα. Είχα κάνει μόλις δύο ταινίες μαζί του και ήμουν στην αρχή τη καριέρας μου. Ήμουν παιδί. Με είχε καλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ. Τα είχα χάσει, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μάλιστα του είπα: “Σε έβλεπα σαν θείο μου Χάρβεϊ”. Αφού αρνήθηκα να προχωρήσω μαζί του εκείνος μου είπε να μην πω ποτέ τι είχε συμβεί μεταξύ μας. Όλο αυτό μου πήρε πάρα πολλά χρόνια για να το ξεπεράσω. Ήταν σκληρό και απάνθρωπο» και συνεχίζει:

«Μετά από χρόνια που κέρδισα Οσκαρ και ήμουν πλέον πολύ γνωστή ακόμα με στοίχειωνε το γεγονός. Όμως όταν ξέσπασε η καταιγίδα των αποκαλύψεων δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο αυτό το μυστικό. Έσπασα τη σιωπή μου. Έπρεπε να το κάνω στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλο αυτό τελείωσε και δεν θα μπορούσε να ενοχλήσει ποτέ ξανά καμία άλλη γυναίκα».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...