Νευράκια-Τσαταλάκια?Ασσυνενοησία στο ζενίθ?Ο αστρολόγος του Lady’s Life σου αναλύει πόσο και αν ευθύνεται η σημερινή Πανσέληνος για όλα αυτά

0

Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη πραγματοποιείται στις 14 του μήνα , στις 2:05 το πρωί, με την Σελήνη και τον Ήλιο στην 22η μοίρα και 25΄ του άξονα Διδύμων-Τοξότη. Το γεγονός ότι η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα της αντίληψης (3ος-9ος) δηλώνει πως τα θέματα που θα μας απασχολήσουν θα αφορούν ζητήματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, συγγενικών προσώπων, εξωτερικού, φιλοσοφίας, θρησκείας, δικαιοσύνης και ηθικής. Πρόκειται, λοιπόν, για μια Πανσέληνο που ενεργοποιεί τον άξονα της επέκτασης και της εξέλιξης των νοητικών και φιλοσοφικών ικανοτήτων και λειτουργιών του ανθρώπου καθώς το ζώδιο των Διδύμων αντιπροσωπεύει τη λογική, τη μετάδοση της γνώσης, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις αλλαγές, ενώ το ζώδιο του Τοξότη αντιπροσωπεύει την αλήθεια , την αισιοδοξία, τη δικαιοσύνη, το εξωτερικό και την φιλοσοφία. Η Σελήνη , όταν βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων , επιζητά, κίνηση και δράση , είτε σωματική, είτε πνευματική. Ο Ήλιος στον Τοξότη δηλώνει αισιοδοξία, πίστη, ελευθερία και ήθος. Η Πανσέληνος του μήνα, θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες μεταξύ 21ης και 24ης μοίρας των ζωδίων αυτών.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξουν ;

– Δίδυμοι γεννημένοι μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου

– Παρθένοι γεννημένοι 12 με 17 Σεπτέμβρη

– Τοξότες γεννημένοι 13 με 16 Δεκέμβρη

– Ιχθύες γεννημένοι μεταξύ 11 και 14 Μάρτη.

Επίσης, θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού και ιδιαίτερα τους :

– Ταύρους που έχουν γεννηθεί στις 18 – 19 Μαΐου

– Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις 20 – 21 Αυγούστου

-Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί 19 – 20 Νοέμβρη

– Υδροχόους που έχουν γεννηθεί  11-12 Φλεβάρη.

Ευκαιρίες θα έχουν οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί 15 ή 16 Οκτώβρη και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί 11ή 12 Φλεβάρη.Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς θα φέρει ελπιδοφόρα μηνύματα και γεγονότα για ένα καλύτερο αύριο, σε προσωπικό  και συλλογικό επίπεδο.

Κριός

Αγαπητοί μου Κριοί, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη  είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το ζώδιο σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα για καλή επαγγελματική πρόοδο και θα προκύψουν νέες σχέσεις, μετακινήσεις και προτάσεις για ταξίδια. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο όλο τον μήνα, θα λάβετε συναισθηματική στήριξη από τους φίλους σας και θα απολαύσετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή με συχνές εξόδους κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Όμως, το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες στις 19/12 θα αφαιρέσει μέρος της ενέργειας που είχατε τους περασμένους μήνες ˙ θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην υγεία σας και να αποφύγετε τα κρυολογήματα, να προσέχετε στην διάρκεια των μετακινήσεων σας και να εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για να κάνετε έναν απολογισμό .

Από τις 18/12 η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει πως οι καθυστερήσεις,  οι παρεξηγήσεις και τα λάθη δεν θα λείψουν, ακόμη και μέσα στην περίοδο των εορτών. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να διαπιστώσετε ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν προχωρούν όπως τα είχατε προγραμματίσει και οι επαφές σας με άτομα κύρους εξελίσσονται μετ’ εμποδίων. Η ημέρα των Χριστουγέννων υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις κι ευχάριστες επαφές με φίλους. Για εσάς τους αδέσμευτους Κριούς θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, ιδιαίτερα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Εσείς οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ήρεμες και συντροφικές βραδιές με το/τη σύντροφο σας και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι. Αποφύγετε το παρασκήνιο.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Πανσέληνος του Δεκέμβρη θα εγείρει ζητήματα σχετικά με την εξέλιξη των οικονομικών σας. Η Αφροδίτη, ο δικός σας κυβερνήτης, θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας χαρίζοντας σας έντονη κοινωνική ζωή αλλά κι ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες. Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια ,ασφάλειες ή δημόσια ταμεία. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή από τις 19/12 που ο Ερμής γυρνά ανάδρομος , διότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κι αναβολές σε οικονομικές υποθέσεις που σας αφορούν. Επίσης , θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές.

Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύες, από τις 19/12 κι έπειτα , θα σας κάνει δημοφιλείς. Για εσάς τους αδέσμευτους Ταύρους, ίσως υπάρξουν ταξίδια αστραπή που θα συμπεριλαμβάνουν αρκετές ώρες ψυχαγωγίας και περιστασιακά φλερτ και γνωριμίες. Από τις 19/12 κι έπειτα είναι πιθανό μια γνωριμία από τα παλιά να ξαναχτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας.Εσείς οι δεσμευμένοι Ταύροι ίσως κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής με τον/τη σύντροφο σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα παιδιών.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει περισσότερο όσους  έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Τουλάχιστον έως τις 21/12 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Τοξότη , το ενδεχόμενο της επισημοποίησης μιας συνεργασίας, ενός γάμου ή η σύναψη μίας σχέσης είναι πολύ πιθανό ˙ γενικότερα , ότι αφορά τη προσωπική σας ζωή θα αποτελεί προτεραιότητα για εσάς αυτή την εποχή. Η γοητεία σας θα παραμείνει έντονη και τα ταλέντα σας θα σας φέρουν επιτυχία. Με τη Αφροδίτη στον Υδροχόο θα ζήσετε ημέρες διασκεδαστικών και γόνιμων συναισθηματικών επαφών. Μερικοί θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που ονειρευόσαστε εδώ και πολύ καιρό.

Μετά τις 19/12, με το πέρασμα του Άρη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας , αποφύγετε να τα βάλετε με άτομα κύρους . Από τις 18/12 κι έπειτα, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Αιγόκερω δείχνει μπερδέματα και καθυστερήσεις στα οικονομικά σας, ιδίως σε αυτά που σχετίζονται με τρίτους ˙ γενικότερα, οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για οικονομικές συναλλαγές. Για εσάς τους αδέσμευτους Διδύμους, η περίοδος είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρομαντικές διακοπές με μια νέα γνωριμία που θα κάνει την ζωή σας πιο απολαυστική μέσα στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων. Για τους δεσμευμένους θα είναι μια ιδεώδης περίοδος για διακοπές, ξεκούραση και χαλάρωση.

Καρκίνος

Αγαπητοί μου Καρκίνοι, η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σας κάνει πιο εσωστρεφείς, αλλά κι έντονα συναισθηματικούς. Ο Ήλιος στον Τοξότη έως τις 21/12 θα σας φέρνει σημαντική εύνοια στην δουλειά και την υγεία. Από τις 21/12 κι έπειτα, όταν πλέον θα περάσει απέναντι σας και θα συμπορεύεται με τον Ερμή, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και θα σας απασχολήσουν σχέσεις και συνεργασίες. Στις 18/12 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας   θα δοκιμάζονται από παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. Φανείτε προσεκτικοί, ειδικά την περίοδο των εορτών.

Ωστόσο, αρκετοί θα ταξιδέψετε, θα δείτε άτομα που βρίσκονται μακριά, θα ασχοληθείτε με σπουδές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έως το τέλος του μήνα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε κληρονομικά, φορολογικά θέματα και σε ότι αφορά τα οικονομικά του/της συντρόφου. Μια νέα γνωριμία θα κερδίσει την προσοχή των αδέσμευτων Καρκίνων και θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα ερωτικοί και συντροφικοί αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις που κάνετε. Εσείς οι δεσμευμένοι θα βρείτε καταφύγιο και ανακούφιση στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου είναι ευνοϊκή προς το ζώδιο σας  και θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς,  ιδίως εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, έως τα τέλη του μήνα θα σας επισημαίνει τη σπουδαιότητα και την ασφάλεια μιας ισορροπημένης συντροφικής ζωής. Θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας και της ενέργειας σας στη στήριξη του/της συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη σας. Από τις 18/12, όταν ο Ερμής γυρνά ανάδρομος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο κατά την διάρκεια συζητήσεων και σε θέματα υγείας κι εργασίας, ιδίως εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.

Από τις 19/12 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε θέματα υγείας και  οικονομικών. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ίσως χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για ένα θέμα ή μια αλλαγή που αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία : οτιδήποτε πρωτοποριακό σας ταιριάζει! Για εσάς τους αδέσμευτους Λέοντες δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και τα έντονα πάθη , κυρίως τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με την Αφροδίτη απέναντι σας, εσείς οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον/τη σύντροφο σας – ιδίως μετά τις 19/12 – αρκεί να σεβαστείτε την προσωπική του ελευθερία.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας  και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν ζητήματα σχετικά με την κοινωνική, επαγγελματική και  οικογενειακή σας ζωή.  Ίσως σας δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνετε πράξη ένα σχέδιο σας, αρκεί να έχετε κάνει από πριν ένα σταθερό πρόγραμμα. Τουλάχιστον έως τις 21/12 , που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, οικογένεια και ακίνητη περιουσία αποτελούν προτεραιότητα στις σκέψεις σας. Μετά τις 19/12 που ο Άρης θα πάρει θέση απέναντι σας, δείξτε κατανόηση και ψυχραιμία διότι μια απλή διαφωνία μπορεί να γίνει αιτία για να ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας . Προς το τέλος του μήνα, καθώς ο Άρης θα πλησιάζει τον Ποσειδώνα, θα είστε πιο επιρρεπείς στις εξαπατήσεις και θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά απαιτούν προσοχή. Μετά τις 18/12, η  ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Ερμή  θα δυσκολέψει την επικοινωνία και θα φέρει καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Εάν έχετε παιδιά, δείξτε ψυχραιμία και κατανόηση. Ωστόσο, η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου όλο το μήνα , σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε καλές επαγγελματικές επαφές και να έχετε καλή εμφάνιση. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι , εκεί γύρω στις ημέρες των Χριστουγέννων, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μικρές εξορμήσεις και είναι πολύ πιθανόν να κάνετε και μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τον/τη σύντροφο σας αλλά και με τα παιδιά σας : ίσως δεν καταφέρετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι συμβατή με το δικό σας ζώδιο και σας βρίσκει δυναμικούς κι έτοιμους να υλοποιήσετε τα όνειρα σας. Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης, θα βρίσκεται όλο τον μήνα στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου χαρίζοντας σας άκρως ερωτική διάθεση τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας συναρπάσει ! Με τον Άρη στους Ιχθύες, δηλαδή μετά τις 19/12, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μοναδική πλανητική παραφωνία ο Ερμής που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στις 18/12 θα γυρίσει ανάδρομος, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και μια ατμόσφαιρα εκνευρισμού στο σπίτι.

Αλλαγές στα οικονομικά θα προκύψουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς διανύετε έναν από τους πιο γόνιμους και παραγωγικούς μήνες της χρονιάς και η τύχη είναι με το μέρος σας. Η Πανσέληνος χαμογελά σε εσάς τους αδέσμευτους Ζυγούς και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα πληθαίνουν όσο πλησιάζουν οι ημέρες των Χριστουγέννων και η Αφροδίτη θα εναρμονιστεί με τον Δία. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε με τον/τη σύντροφο σας μια χαρούμενη και ζεστή περίοδο αυτά τα Χριστούγεννα. Αρκετοί ενδέχεται να ταξιδέψετε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την πορεία των οικονομικών σας και το αντίκτυπο που έχουν στις σχέσεις σας. Όσοι έχετε οικονομικές η κληρονομικές εκκρεμότητες θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε  τα κατάλληλα άτομα που θα σας συμβουλέψουν και θα σας υποδείξουν συμφέρουσες λύσεις. Ωστόσο, καλό είναι όλα αυτά να γίνουν μετά τις 19/12 που ο Άρης θα έχει μπει στο φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων κοντά στα οικεία κι αγαπημένα σας πρόσωπα, με τρυφερή και ρομαντική διάθεση.

Από τις 18/12, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του , με αποτέλεσμα να επικρατεί μια επικοινωνιακή αναστάτωση που θα σας φέρνει εκνευρισμό. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να προκύψουν ανατροπές στην εργασία σας. Ωστόσο, εσείς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με το παρελθόν και να αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα κάνει εσάς τους αδέσμευτους Σκορπιούς πιο ελκυστικούς και γοητευτικούς, χαρίζοντας σας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για να αναβιώσετε παλιές ερωτικές ιστορίες, ιδίως τις ημέρες των Χριστουγέννων. Εσείς οι δεσμευμένοι θα ζήσετε γλυκιές ρομαντικές βραδιές με το ταίρι σας και θα αναζωογονήσετε την σχέση σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες , η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου σας επηρεάζει άμεσα καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο , ειδικότερα εάν έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η χρονιά θα τελειώσει με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον καθώς θα προχωρήσετε σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, συνδυάζοντας το πρωτοποριακό πνεύμα με την σταθερότητα και την σιγουριά των επιλογών σας.  Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο έως τις 21/12 σας κάνει γοητευτικούς και λαμπερούς και η Αφροδίτη έως το τέλος του μήνα  σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Από τις 18/12 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω και φέρνει καθυστερήσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις ενώ οι βλέψεις σας για αγορές ή επενδύσεις δεν προωθούνται στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε. Προς το τέλος του μήνα ίσως υπάρξουν εντάσεις με τα άτομα της οικογένειας σας ˙ φανείτε προσεκτικοί και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά σπεύσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες. Μετά τις 19/12 , οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ ˙ τα καλύτερα έρχονται όμως κοντά στην Πρωτοχρονιά, όταν ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας προκαλέσει ακραία ερωτικά συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές μαζί με τον/τη σύντροφο σας και την παρέα των φίλων σας. Πολλοί ενδέχεται να ταξιδέψετε.

Αιγόκερος

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σας προβληματίζει σχετικά με ζητήματα καθημερινότητας ( εργασία, υγεία) . Αρκετοί  ίσως νιώσετε την ανάγκη για ηρεμία και επιζητήσετε να έχετε κοντά σας μόνο τα άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν. Καλό θα είναι να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας. Μετά τις 21/12 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο , θα γίνετε ιδιαίτερα κοινωνικοί κι εξωστρεφείς . Η περίοδος των Χριστουγέννων σας βρίσκει έντονα απασχολημένους. Ο Άρης μετά τις 19/12 επιταχύνει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και γεμίζει το πρόγραμμα σας με ατελείωτες συζητήσεις και μετακινήσεις.  Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που αρχίζει στις 18/12 ενισχύει το γενικότερο κλίμα αναστάτωσης κι εκνευρισμού. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και φροντίστε την υγεία σας.

Σε όλη τη διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη θα είναι ο καλός σας σύμμαχος στα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε τις ημέρες των Χριστουγέννων για αγορές και δώρα. Για εσάς τους αδέσμευτους Αιγόκερος θα υπάρξει αναστάτωση στα ερωτικά σας, ωστόσο από τις 25/12 οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα βιώσετε τρυφερότητα κι αγάπη. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε μοναδικές γιορτές με τον/τη σύντροφο σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Θα είστε δημοφιλείς , γοητευτικοί κι ερωτικοί, θα έχετε την υποστήριξη φιλικών προσώπων κι ενδέχεται να λάβετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες. Το τέλος της χρονιάς σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις . Οι αρμονικές όψεις του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Δία και τον Κρόνο θα φέρουν κοντά σας άτομα που σας υποστηρίζουν και που θα σας βοηθήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο τον μήνα στο ζώδιο σας και σας υπόσχεται καλύτερες σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό , ιδίως για επαγγελματικούς λόγους ή για να προωθήσετε πνευματικές εργασίες.

Μετά τις 18/12, με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε σε ποιους αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Με τον Άρη στους Ιχθύες, από τις 19/12 κι έπειτα, προσπαθήστε να ελέγξετε την έντονη καταναλωτική σας διάθεση. Εσείς οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα ζήσετε τον καλύτερο μήνα της χρονιάς που φεύγει και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας για να ζήσετε νέους έρωτες και φλερτ τις ημέρες των γιορτών. Για εσάς τους δεσμευμένους, η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι ζεστή, λαμπερή και χαρούμενη  κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με την Πανσέληνο της 14ης Δεκεμβρίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα και θέματα κοινωνικού στάτους και καριέρας, ιδίως εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι από τα πιο δυναμικά που έχετε ζήσει, καθώς ο ΄Αρης περνά στο ζώδιο σας στις 19/12 ˙ θα σας βοηθήσει να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να λύσετε μια οικογενειακή παρεξήγηση. Σε συναισθηματικό επίπεδο καλό θα είναι όλο τον υπόλοιπο μήνα να κινείστε προσεκτικά διότι είναι πιθανό να εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση και να υπάρξει παρασκήνιο. Βέβαια, ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε , φροντίστε να το κάνετε σε χαμηλούς τόνους.

Από τις 18/12, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει αναπόφευκτες  καθυστερήσεις στα σχέδια σας και πιθανές παρεξηγήσεις με φίλους. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, το κλίμα ασυνεννοησίας και σύγχυσης ενδέχεται να είναι έντονο , γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε συνετοί στις αποφάσεις που θα πάρετε διότι είναι πιθανό να γευτείτε απογοήτευση ή πλάνη. Για εσάς τους αδέσμευτους Ιχθύες η περίοδος των Χριστουγέννων προβλέπεται  γεμάτη εκπλήξεις ˙ ωστόσο, μην πτοηθείτε από τις διενέξεις που θα αντιμετωπίσετε εάν επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με μια παλιά σας αγάπη. Εσείς οι δεσμευμένοι θα έχετε διάθεση να προγραμματίσετε εξορμήσεις και ταξίδια με τον/τη σύντροφο σας, ιδίως τις ημέρες των Χριστουγέννων.

0

Περισσότερα για την Πανσέληνο και όχι μόνο,απο τον Σταύρο Μιχαήλο στο www.provlepseis.gr