Μπορείς να γίνεις επιτυχημένη?

0

Καθημερινά τρέχουμε για ένα σωρό δουλειές, υποχρεώσεις, σοβαρά ή χαζά, και αν σκεφτούμε στο τέλος της ημέρας τι ουσιαστικό κάναμε σήμερα, μπορεί και να απογοητευτούμε.Με μια γενναία αλλαγή στάση όμως,μπορούμε και εμείς την επιτυχία να γευτούμε.

  • Κάνε πρώτα το Πιο Σημαντικό Πράγμα της μέρας σου. Συνδυάζοντας αυτή τη συνήθεια με το να ξυπνάς νωρίς το πρωί, μπορείς να καταφέρεις περισσότερα ακόμα κι από το αν βάλεις όλα τα υπόλοιπα μαζί. Άπαξ κι έχεις ολοκληρώσει το Πιο Σημαντικό Πράγμα της ημέρας σου, όλα τα υπόλοιπα είναι… έξτρα.
  • Προσπάθησε να απλοποιείς τα πάντα. Τα υπάρχοντα σου, τη σαβούρα, τις σκέψεις σου, τις ανάγκες σου, τα λόγια σου. Η απλότητα σου επιτρέπει να επικεντρώνεσαι καλύτερα, το οποίο σου επιτρέπει να είσαι πιο παραγωγικός, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεσαι στα όνειρα σου και να χαλαρώνεις περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο σου. Όλο αυτό ξεκινά: απλοποιώντας.
  • Προσπάθησε να είσαι ολιγαρκής.Ξοδεύοντας, ψωνίζοντας, θέλοντας λιγότερα, μπορείς να μειώσεις τα χρέη σου, να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη, και να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο χωρίς να ξοδεύεις πολλά λεφτά. Όπως τη Μέρα της Οικογένειας ας πούμε.
  • Υιοθέτησε τη συνήθεια να σκέφτεσαι θετικά. Είναι η συνήθεια που μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις όλες τις άλλες συνήθειες σου αν το θες. Και γενικά, που μπορεί να σε πάει όπου θελήσεις. Αυτό μπορεί να το έχω έμφυτο. Και ευχαριστώ το Θεό ή τα καλά μου γονίδια ή οποιονδήποτε ευθύνεται γι’ αυτό το δώρο ζωής. Μη σπαταλάς το χρόνο σου με το να βρίσκεις όλα τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν μπροστά σου. Σκέψου θετικά και ξεκίνα να κάνεις αυτό που θέλεις. Είναι πολύ πιθανότερο να φτάσεις μέχρι το τέλος.

000000000000000