Μαρίδα λεμονάτη…

0

ΥΛΙΚΑ
-1 Κιλό μαρίδες πλυμένες και καθαρισμένες καλά
-10-12 Κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο
-3 Λεμόνια – το χυμό τους
-1 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-1 Μεγάλο φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, εστραγκόν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά.
Βουτάμε τις μαρίδες μία-μία στο μείγμα και τις απλώνουμε στο ταψί.
Το υπόλοιπο το περιχύνουμε πάνω σε όλες τις μαρßίδες.
Ρίχνουμε κατόπιν 2 ποτήρια νερό στο ταψί από τα πλάγια, και ψήνουμε τα ψάρια σε μέτρια θερμοκρασία μέχρις ότου να χαθεί το νερό.
Σερβίρονται ζεστά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...