Κρεμμυδόπιτα

0

Υλικά
2 χοντρά χειροποίητα φύλλα τύπου κουρού
1 κιλό τυροβολιά Μυκόνου ή ανάμεικτο ανθότυρο με ξινομυζήθρα
4 αυγά
2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα

6 κρεμμυδάκια φρέσκα
Άνηθος
Πιπέρι
Βούτυρο ή λάδι για το ταψί

Ετοιμάζουμε το μείγμα τυριού. Το ανακατεύουμε με τα αυγά, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το ένα
φύλλο. Απλώνουμε πάνω του τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι σε τετράγωνα ή μπακλαβαδωτά κομμάτια, τα
τρυπάμε με ένα πιρούνι και λαδώνουμε καλά. Ψήνουμε περίπου μία ώρα σε
μέτριο φούρνο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...