Κούλουμα με ηλιακή έκλειψη και ο αστρολόγος του Lady’s Life,Σταύρος Μιχαήλος μας αναλύει το πόσο μας επηρεάζει

0

Τί είναι η Ηλιακή Έκλειψη

 

Έκλειψη Ηλίου έχουμε όταν η Σελήνη παρεμβάλλεται μεταξύ Ηλίου και Γης «το φαινόμενο αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν έχουμε Νέα Σελήνη». Κατά τη διάρκεια της έκλειψης Ηλίου, ολόκληρος ο Ήλιος ή ένα μέρος του αποκρύπτεται προσωρινά από τη Σελήνη «γι’ αυτό αναφερόμαστε σε ολική ή μερική έκλειψη». Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται τέσσερις εκλείψεις «δύο Ηλιακές και δύο Σεληνιακές». Όμως υπάρχουν και έτη που πραγματοποιούνται έξι και άνω εκλείψεις και είναι χρονιές ιδιαίτερα σημαντικές. Μπορεί μία έκλειψη Ηλίου να έχει μικρή διάρκεια ως αστρονομικό φαινόμενο, έχει όμως μεγάλη διάρκεια και επιρροή στην εξέλιξη των γεγονότων από αστρολογική άποψη. Γι’ αυτό και θα πρέπει να γνωρίζουμε πως μας επηρεάζει σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή εάν κάνει όψη θετική ή αρνητική με κάποιο πλανήτη, ή άλλο σημείο του προσωπικού μας ωροσκοπίου. Ηενεργοποίηση μίας έκλειψης μπορεί να γίνει ένα μήνα πριν ή ένα μήνα μετά την πραγματοποίηση του φαινομένου και η επιρροή της διαρκεί συνήθως ως την επόμενη έκλειψη.

Οι Ηλιακές εκλείψεις επηρεάζουν τα θέματα και τα ζητήματα του ζωδίου όπου τελούνται. Βασικά δίνουν έμφαση σε γεγονότα που πρέπει να αναθεωρήσουμε, τονίζοντας το πόσο καλά ξέρουμε να διαχειριστούμε  τα ζητήματα του οίκου  που αυτή εμφανίζεται. Είναι σαν το φως του προβολέα που  ξαφνικά  φωτίζει τον οίκο του ωροσκοπίου μας που υπάρχουν προβλήματα, στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή, αλλά και πιθανόν να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που τα διαχειριζόμαστε. Εάν η έκλειψη αγγίζει τον Ήλιο, την Σελήνη, τον ωροσκόπο ή το μεσουράνημα του ωροσκοπίου μας, τα γεγονότα που θα ζήσουμε θα είναι έντονασηματοδοτώντας μία νέα αρχή, η  ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Πολλές φορές μία νέα αρχή σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας πράγματα που δεν μας οδηγούν πουθενά ή που δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Ωστόσο όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται πάντα με ευχάριστο τρόπο, αλλά μέσα από πληθώρα γεγονότων τα οποία πολλές φορές είναι αρκετά έντονα. Φυσικά μία έκλειψη δεν είναι απαραίτητα κάτι φοβερό.Ανάλογα με τις θέσεις των πλανητών, μπορεί να σημαίνει το τέλος μίας περιόδου και την αρχή για κάτι καλύτερο

Η Νέα Σελήνη η οποία είναι ταυτόχρονα και μερική Ηλιακή έκλειψη  γίνετε στις 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 4:58. Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στην 8η μοίρα και 12΄πρώτα λεπτά. Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στην 23η μοίρα του Λέοντα και 29΄πρώτα λεπτά και το μεσουράνημα στην 17η μοίρα του Ταύρου και 24΄πρώτα λεπτά. Η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού «Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες-Ιχθύες» και ιδιαιτέρως τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 7η έως την 10η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων ή την 14η και 15η μοίρα των σταθερών.

Ειδικότερα επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ:

Ιχθύες: 25 με 29 Φεβρουαρίου

Δίδυμοι: 28 με 31 Μαΐου

Παρθένοι: 30 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου

Τοξότες: 29 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου

Υδροχόοι: 3 με 4 Φεβρουαρίου

Ταύροι: 5 με 6 Μαΐου

Λέοντες: 7 με 8 Αυγούστου

Σκορπιοί: 6 με 7 Νοεμβρίου

Η Νέα Σελήνη«έκλειψη Ηλίου»συνδέεται άμεσα με την έκλειψη Σελήνης της 11ης Φεβρουαρίου, καθώς ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι πάνω στο σημείο που έγινε η προηγούμενη έκλειψη ακριβώς με 1 μοίρα διαφορά.

Όψεις έκλειψης Ηλίου

1)Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα:αυτή η σύνοδος έχει δύο έννοιες η μία αφορά την ευαισθησία μας για τις ανάγκεςτων άλλων, αφήνοντας να φανούν τα ανθρωπιστικά μας συναισθήματα , και η άλλη να βρεθούμε σε πλήρη σύγχυση και πλάνη.Να υπερισχύει το όνειρο και να οδηγηθούμε σε καταχρήσεις και εξαπατήσεις.

2) Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα:όψη που δείχνει μία ιδιαίτερη ευαισθησίακαι έντονο ενδιαφέρον να προσφέρουμε βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη. Να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικά και μεταφυσικά πράγματα.

3) Η σημαντικότερη όψη αυτής της έκλειψης είναι το < ταυ τετράγωνο> που γίνεται από την ακριβή σύνοδο Άρη-Ουρανού στον Κριό, σε αντίθεση με το Δία  στον  Ζυγού, και στην κορυφή του ταυ τετραγώνου ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου.Αρκετά δύσκολος σχηματισμός όψη που δείχνει σκληρότητα, άγχος, πιεστικές συμπεριφορές, επαναστατική διάθεση, εντάσεις, ξαφνικές ρήξεις και αλλαγές.Είναι μία περίοδος που θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την λογική και την ψυχραιμία ,αν νοιώθετε μεγάλη ένταση προτιμήστε να την εκτονώσετεμε σωματική άσκηση, όμως με μεγάλη προσοχή διότι υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα. Ιδανική περίοδος να σταματήσουμε ψυχοφθόρες σχέσεις ή παγιωμένες συνήθειες που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μας οδηγούν πουθενά, παρά μόνο κακό μας κάνουν.

4) Οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου: με Δία και Ουρανό μας δίνουν ελπίδα, αλλά και ευκαιρίες για αλλαγές που θα είναι για το συμφέρον μας. 

Κριοί

Αγαπητοί μου Κριοίη Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου που γίνεται στις 26/2 στο ζώδιο των Ιχθύων «στον 12ο ηλιακό σας οίκο», θα σας κουράσει ψυχολογικά , θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να παραμερίσετε τις ανασφάλειες σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον 12ο ηλιακό σας οίκο φωτίζει έναν τομέα της ζωής σας που πρέπει να αλλάξει ριζικά, να αφήσετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω και να προχωρήσετε μπροστά. Από τις 25/2 με τον Ερμή στους Ιχθείςθα είστε πιο εσωστρεφείς και θα κινείστε παρασκηνιακά. Θα αποφεύγετε να μιλάτε για τα σχέδια σας.Η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς και δυναμικούς, ωστόσο από τις 22/2 και μετά είστε επιρρεπείς σε ιώσεις, κρυολογήματα κα ατυχήματα ιδιαιτέρως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη πολλοί θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί είστε σε μία περίοδο ιδιαίτερα κοινωνική και δημιουργική νέες γνωριμίες, φλερτ και επαφές είναι στο προσκήνιο.Οι δεσμευμένοι και ιδιαιτέρως οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρουδείξτε προσοχή σε εντάσεις, οι μέρες έκλειψης είναι αρκετά απρόβλεπτες.

Ταύροι

Αγαπητοί μου Ταύροι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» που γίνεται στις 26/2 δεν επηρεάζει το ζώδιο σας αρνητικά. Θα έχετε μία έντονη κοινωνική ζωή, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες,όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην απογοητευτείτε αργότερα.Η έκλειψη Ηλίου θα σας δώσει την ευκαιρία να συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα σας άτομα που έχουν ανάγκη.Ο Ήλιοςαλλά και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων σας δίνουν την ευχέρεια να κάνετε νέες γνωριμίες, να έχετε επαφές και συζητήσεις με φίλους, να προωθήσετε τα σχέδια σας και να τους στόχους σας. Η Αφροδίτη«Κυβερνήτης σας» από το ζώδιο του Κριού,ίσως σας φέρει στην επιφάνεια κάποια μυστική ή απαγορευμένη σχέση, προσέξτε σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας, για να μην εκτεθείτε.Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο τονίζει το άγχος και τις ανασφάλειες σας. Προφυλαχτείτε από κακοπροαίρετους ανθρώπους, προσέξτε την υγεία σας, αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο και προτιμήστε την συντροφιά ανθρώπων που σας κάνουν να περνάτε όμορφα. Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέεςγνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία με ένα φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο σας καταλαβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο.Οιδεσμευμένοι  θα επιδιώξετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με ομοϊδεάτες. Ωστόσο θα έχετε πλούσια κοινωνική ζωή.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» στις 26/2 στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας φέρει στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας και οικογένεια. Επηρεάζει περισσότερο εσάς τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Πολλοί θα επιδιώξετε να κατοχυρώσετε κάποια δικαιώματα στην επαγγελματική σας καριέρα, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των στόχων σας για να μην κάνετε λάθη. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές με άτομα κύρους «προϊστάμενους». Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από το 10ο ηλιακό σας οίκο σας ενθαρρύνουν να συζητήσετε αλλά και να διεκδικήσετε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ο Άρης από τον Κριό τις ημέρες κοντά στην έκλειψη, μπορεί να σας παρασύρει σε απρόσμενες εντάσεις και συγκρούσεις με φιλικά σας άτομα. Καλό είναι να αποφύγετε να έχετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριούθα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ, αρκεί να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα σχέσεις που αρχικά θα εκδηλωθούν με έντονο πάθος. Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας καριέρα. Ωστόσο προσέχετε τις εντάσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν στο τέλος του μήνα.

Καρκίνοι

Αγαπητοί μου Καρκίνοι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» στις 26 Φεβρουαρίου στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας απασχολεί με μία πιο φιλοσοφική διάθεση και αισιοδοξία.Η έκλειψη Ηλίου δεν είναι δυσαρμονική με το δικό σας ζώδιο αντίθετα ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας επιτρέπει να ονειρεύεστε. Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο παρά τις δυσκολίες βλέπετε το μέλλον με θάρρος. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνουν ρομαντικούς, ονειροπόλους και γοητευτικούς. Πολλοί ονειρεύεστε να πάτε ένα ταξίδι ή να πραγματοποιήσετε ένα σας σχέδιο. Η Αφροδίτη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας βοηθά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας κύκλο. Ο Άρης από τον Κριό σας φέρνει ένταση, ευθύνες και αυξημένους τόνους στην επαγγελματική σας δράση. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη ίσως υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με άτομα του οικογενειακού και επαγγελματικού χώρου.Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι ενδέχεται να έχετε νέες γνωριμίες και νέες ερωτικές επαφές με άτομα από τον  επαγγελματικό σας χώρου. Οι δεσμευμένοι φανείτε προσεκτικοί με τον/την σύντροφο σας μετά τις 20/2, ιδιαιτέρως εσείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί.

Λέοντες

Αγαπητοί μου Λέοντες η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» που γίνεται στις 26/2 στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας προβληματίσει έντονα σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά. Καλό θα είναι να μην προχωρήσετε σε βιαστικές αποφάσεις και να μην υπογράψετε συμφωνίες χωρίς να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους. Προσέξτε εξαπατήσεις. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφει ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας σε οικονομικά θέματα. Ίσως δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς και οφειλές τις ημέρες κοντά στην έκλειψη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού όλο αυτό το διάστημα σας κάνει γοητευτικούς και έτοιμους για ερωτικές προκλήσεις. Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνει ευκαιρίες για δράση στο εξωτερικό, για σπουδές και για ταξίδια. Ωστόσο τις ημέρες κοντά στην έκλειψη προσέξτε τις υπερβολές και αποφύγετε εντάσεις κα συγκρούσεις. Μην είστε δογματικοί και απόλυτοι. Οι αδέσμευτοιΛέοντες με την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη στο ζώδιο του Κριού οι νέες γνωριμίες, θα σας χαρίσουν γενναιοδωρία, αγάπη και τρυφερότητα. Οι δεσμευμένοι με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό σας οίκο αυτή την εποχή νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλοί ενδέχεται να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με άτομο που είναι μακριά.

Παρθένοι

Αγαπητοί μου Παρθένοι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου»της 28ης Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων ακριβώς απέναντι από το δικό σας θα σας βγάλει στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον/την σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας.Αρκετοί θα έχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματα και την πίστη του ατόμου που αγαπάτε. Θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή ζητήματα συντροφικότητας αν θέλετε να διατηρήσετε την ισορροπία και την συνοχή στη σχέση σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, οι συζητήσεις των ημερών αυτών στρέφονται αποκλειστικά γύρω από θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Αφροδίτη φέρνει εξελίξεις και ευκαιρίες σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη αποφύγετε να είστε κτητικοί και να προκαλείτε σκηνές ζηλοτυπίας στον/στην σύντροφο σας. Με τον Άρηστον 8ο ηλιακό σας οίκο προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές με τρίτους. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη μπορεί τα οικονομικά να αποτελέσουν αφορμή για εντάσεις και καβγάδες. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού αισθάνεστε περισσότερο απελευθερωμένοι και μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα και τις απολαύσεις του χωρίς περιοριστικές αναστολές. Οι δεσμευμένοι  προσέξτε τις εντάσεις και τις αναστατώσεις στην συντροφική σας ζωή.  

Ζυγοί

Αγαπητοί μου Ζυγοί η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» που πραγματοποιείται στις 26 Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει αντιμέτωπους με ζητήματα καθημερινότητας. Θα νιώσετε άγχος και ανασφάλεια στην προσπάθεια σας να αποπερατώσετε όλα τα καθήκοντα σας. Επίσης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ενοχλήσεις και μικροπροβλήματα στην υγεία σας. Ίσως θα πρέπει να κόψετε μία επιβλαβή συνήθεια ή να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Αρκετοί ενδέχεται να έχετε αλλαγές και στον χώρο της εργασίας σας. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής απότον 6ο ηλιακό σας οίκο σας στρέφουν το ενδιαφέρον σας σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία και την υγεία. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις ημέρες γύρω από την έκλειψη. Η Αφροδίτη ακριβώς απέναντι σας, επικεντρώνει τις προσπάθειες σας και το ενδιαφέρον σας στις στενές και προσωπικές σας σχέσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σας διεγείρει με ξαφνικά ξεσπάσματα και εντάσεις, που δοκιμάζουν όλες σας τις σχέσεις. Οι εντάσεις ενδέχεται να είναι ξαφνικές και υπερβολικές,μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και αποξενώσεις, ιδιαιτέρως κοντά στην έκλειψη. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί έχετε την εύνοια αυτή την περίοδο να ζήσετε νέες γνωριμίες και ερωτικές καταστάσεις. Ωστόσο η εξέλιξη τους είναι αμφίβολη. Οι δεσμευμένοι φανείτε προσεκτικοί, ο παρορμητισμό σας και η επιπολαιότητα μπορεί να σας εξωθήσουν σε εντάσεις και χωρισμούς.

Σκορπιοί

Αγαπητοί μου Σκορπιοί η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» στις 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Θα είστε ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Θα βρεθείτε με αγαπημένους φίλους. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα δείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Εάν είστε καλλιτέχνες θα έχετε δύναμη, πίστη και φαντασία σε οτιδήποτε κάνετε. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από τον 5ο ηλιακό σας οίκο, σας κάνουν πιο αισιόδοξους, πιο ρομαντικούς και πιο έτοιμους να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας. Με την Αφροδίτηαπό το ζώδιο του Κριού η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη, καθώς θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε και να διασκεδάσετε, αλλά και να τακτοποιήσετε με άνεση θέματα εργασιακά. Με τον Άρη στον 6ο ηλιακό σας οίκο καλό είναι τις ημέρες κοντά στην έκλειψη να είστε προσεκτικοί, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και ατυχήματα. Φροντίστε στην υγεία σας.Οι αδέσμευτοιΣκορπιοί με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 5ο ηλιακό σας οίκο, έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις με σταθερές προοπτικές. Οι δεσμευμένοι αυτή την εποχή θα είστε πιο ερωτικοί και άκρως ρομαντικοί με τον/την σύντροφο σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.

Τοξότες

Αγαπητοί μου Τοξότες η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» της 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει στο προσκήνιο όλα όσα χρειάζεται να διορθώσετε ώστε η οικογενειακή σας ζωή να γίνει πιο ομαλή. Ενδέχεται να συζητήσετε όσα σας απασχολούν ή σας έχουν πληγώσει, αρκετοί ίσως αντιμετωπίσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από τον 4ο ηλιακό σας οίκο στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και το σπίτι. Μπορεί να εκφράσετε την συμπαράσταση σας σε πρόσωπα της οικογένειας σας ή να θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο χώρο του σπιτιού. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ερωτικούς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.  Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο σας γεμίζει με αισιοδοξία και θάρρος, ωστόσο τις ημέρες κοντά στην έκλειψη αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοιΤοξότες διανύετε μία περίοδο με αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέση ζωής.Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να ζήσετε αναστατώσεις και ξαφνικά προβλήματα με πρόσωπα της οικογένειας σας.

Αιγόκεροι

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» της 26ης Φεβρουαρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι για εσάς αρκετά συμβατή.Θα έχετε νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, γραπτό ή προφορικό λόγο. Η επικοινωνία με συγγενείς και αδέρφια θα σας φέρει πιο κοντά, καθώς θα δείξετε κατανόηση για τα προβλήματα τους και εκείνοι για τα δικά σας. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσουν τη δυνατότητα να έχετε συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό σας οίκο, σας υποχρεώνουν να επικεντρωθείτε στο σπίτι και την οικογένεια. ΟΆρης σας αναγκάζει σε ξεκαθαρίσματα αλλά και σε ρίξεις με σχέσεις που δεν έχουν κανένα νόημα να υφίσταται. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αποφύγετε τις εντάσεις και προφυλαχτείτε από ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Η Αφροδίτηπεριορίζει την ένταση του Άρη και σας βοηθά να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ωστόσο τις ημέρες κοντά στην έκλειψη οι προσπάθειες συμφιλίωσης θα πέσουν στο κενό. Οι αδέσμευτοιΑιγόκεροι ίσως να βιώσετε μία σχέση από το παρελθόν που επανέρχεται στο προσκήνιο. Οι δεσμευμένοι προσέχετε τα άτομα της οικογένειας σας και ιδιαιτέρως τα ηλικιωμένα. Καλό είναι να αποφύγετε τις διενέξεις και τις άσκοπες συζητήσεις.

Υδροχόοι

Αγαπητοί μου Υδροχόοι η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» της 26ης Φεβρουαρίου που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας. Οι ηλιακές εκλείψεις φέρνουν νέα ξεκινήματα αλλά και αλλαγές, έτσι μία νέα πηγή εσόδων θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά καθώς αυτή η έκλειψη είναι ήπια προς το ζώδιο σας. Αρκεί να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφουν τις συζητήσεις και το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Η Αφροδίτηαπό το ζώδιο του Κριούσας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με συγγενείς και φίλους, δεν αποκλείεται τις ημέρες της έκλειψης να προσφέρετε την βοήθεια σας. Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο,σας κάνει υπερδραστήριους και σας δίνει την ώθηση να ταξιδέψετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικά να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Ωστόσο τις ημέρες κοντά στην έκλειψηίσως αντιμετωπίσετε απρόσμενες εντάσεις και παρεξηγήσεις με συγγενικά άτομα, δείξτε ψυχραιμία και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Οι αδέσμευτοιΥδροχόοι θα έχετε ευχάριστες επαφές, συζητήσεις, απρόσμενες συναντήσεις αλλά και κοντινές αποδράσεις που θα σας χαρίσουν νέες γνωριμίες και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε, να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε. Ωστόσο τις ημέρες γύρω από την έκλειψη, φανείτε προσεκτικοί με το συγγενικό σας περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις.

Ιχθύες

Αγαπητοί μου Ιχθύες η Νέα Σελήνη «έκλειψη Ηλίου» που γίνεται στις 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας περισσότερο εσάς του πρώτου δεκαημέρου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στις  προσωπικές σας επιθυμίες. Είναι αρκετά καλή περίοδος για να εκφράσετε τα θέλω σας και να κάνετε αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί,διότι ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, σε σύνοδο με την έκλειψη, δεν σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε ποια είναι για εσάς τα απαραίτητα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των ονείρων σας. Ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας βάζουν στο επίκεντρο της προσοχής και σας χαρίζουν αισιοδοξία και ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σας χαρίζει αυτοπεποίθηση κα σιγουριά, για να διευθετήσετε τις οικονομικές υποθέσεις και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο σας κινητοποιεί δυναμικά και σας κάνει περισσότερο δυναμικούς και δραστήριους. Τις ημέρες κοντά στην έκλειψη ίσως παρασυρθείτε σε αγορές και υπερβολές, έτσι τα οικονομικά θα αποτελέσουν το μήλον της έριδος στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Για τους αδέσμευτους Ιχθύες ίσως να έρθουν στο προσκήνιο έρωτες και πάθη από το παρελθόν, που θα δώσουν αρκετή τροφή στην φαντασία σας. Οι δεσμευμένοι με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, καλείστε να διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.