ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ Βeauty μεταμόρφωση σας απο τον make up artist των Ελληνίδων stars

0

To oτι είστε πολύ όμορφες είναι δεδομένο αλλά και το οτι το Πάσχα πρέπει να είστε στα καλύτερα σας και πιο λαμπερά σας είναι επίσης ζητούμενο και για αυτό το www.ladyslife.gr δίνει την ευκαιρία σε μια πολύ τυχερή μας φίλη να απολαύσει 1 ημέρα αφιερωμένη μόνο σε εκείνη και την προσωπική της περιποίηση με την φροντίδα & επιμέλεια του διακεκριμένου και πασίγνωστου make up artist Δημήτρη Φραγκιουδάκη!

Ο ταλαντούχος και καταξιωμένος ειδικός θα αναλάβει την full beauty μεταμόρφωση σας με makeup & hair makeover που θα σας κάνει να είστε η πρωταγωνίστρια των εορταστικών ημερών.Επαγγελματικό makeup & χτένισμα like a true star θα απογειώσουν το προσωπικό σας στυλ!O Δημήτρης Φραγκιουδάκης είναι ένας από τους καλύτερους μακιγιέρ που διαθέτει η Ελληνική showbiz. Με συνεργασίες σε σόου αλλά και θεατρικές παραστάσεις, βίντεο κλιπ και μεγάλα events ο Φραγκιουδάκης είναι ο αγαπημένος των Ελληνίδων stars όπως θα δείτε σε μερικές απο τις αμέτρητες σημαντικές του συνεργασίες.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ την δική σας μεταμόρφωση στέλνοντας απλά το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο σας με μήνυμα στην Facebook Page του Lady’s Life και κάντε…υπομονή μέχρι τις 10/4 όπου θα γίνει η μεγάλη κλήρωση που θα αποκαλύψει την πολύ τυχερή μας φίλη.Το όνομα της νικήτριας θα ανακοινωθεί δημόσια στην  στην Facebook Page του Lady’s Life και θα παρακολουθήσουμε το makeover της μέσα απο το www.ladyslife.gr!

Αν θέλετε και εσείς να αναλάβει ο Δημήτρης Φραγκουδιάκης το makeup look σας σε μια σημαντική περίσταση της ζωής σας,επικοινωνήστε μαζί του στο [email protected] ή στο https://www.facebook.com/dimitris.fragkioudakis.1

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!