Κατσίκι με αγκινάρες

0

Υλικά
2 κιλά κατσίκι, σε μερίδες
5-6 κρεμμυδάκια
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 κιλό αγκινάρες
Άνηθος ή μάραθος
2 αυγά και δύο λεμόνια

Πλένουμε πολύ καλά το κρέας και καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις κόβουμε
μαζί με τα κοτσάνια και τις αφήνουμε σε μια λεκάνη με νερό και λεμόνι, για
να μη μαυρίσουν.
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κρέας και λίγο νερό. Αλάτι και πιπέρι. Στα μισά της μαγεριάς, θα
ρίξουμε τις αγκινάρες και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Και πάντα προς το τέλος,
τα μυρωδικά μάραθο ή άνηθο.
Τρώγεται έτσι ή με αυγολέμονο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...