Καταστροφή,Παρασκευή & 13 και σου έσπασε το νύχι!Δες πως θα το στρώσεις

0

Και μετά σου λένε να μην είσαι προληπτική,κοίτα τι έπαθες πρωί-πρωί και μάλιστα,Παρασκευή & 13!Σου έσπασε το νύχι ενώ βιάζεσαι να φύγεις για την δουλειά/σχολή,και τώρα?Μην σκιάζεσαι φίλη του ladyslife.gr,έχεις τις επιλογές σου για να το σώσεις όπως και εμείς ανακαλύψαμε στο πολυμήχανο howstuffworks.com.

  • Μπορείτε να κολλήσετε με διαφανή ταινία/τραυμαπλάστ το νύχι στην θέση του και να το κόβετε λίγο-λίγο όσο θα μεγαλώνει. Αν επιλέξετε αυτή την λύση και το σπάσιμο εναι μικρό, μπορείτε να βάλετε και βερνίκι νυχιών για να μην μεγαλώσει η ρωγμή.
  • Μπορείτε επίσης να κόψετε εντελώς ολόκληρο το τμήμα που έσπασε με τέτοια γωνία, ώστε να αρχίσει και πάλι να μεγαλώνει σωστά.

Χάλια και τα δυό?Δεν διαφωνούμε αλλά αντικειμενικά,ο καλύτερος τρόπος για να περιποιηθείτε ένα σπασμένο νύχι είναι να του δώσετε χρόνο να μεγαλώσει ξανά.Οι nail artists απο την άλλη μεριά συχνά προτείνουν το γνωστό top coat ως προστατευτικό για το σημείο όπου έσπασε το νυχάκι σας,αφού πρώτα το κόψετε όσο πιο κοντό μπορείτε γιατί ως υλικό είναι πυχτό και θα το κρατήσει στην θέση του ώστε έστω να μην «πιάνεται»παντού και σας ενοχλεί.