Κακαβιά του ψαρά

0

Υλικά
1-2 κιλά βραστόψαρα όλων των ειδών.
Αν έχουμε, και καμιά καραβίδα!
6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
8-10 πατάτες
1 σφηνάκι ρακή
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο

Βράζουμε τα ψάρια και, αν είναι μικρά και λιώσουν, τα περνάμε με ένα
τουλουπάνι για να βγει καθαρός ο ζωμός.
Τα μεγαλύτερα απλώς τα καθαρίζουμε και κρατάμε τη σάρκα.
Βάζουμε θαλασσινό νερό (αν έχουμε, βέβαια) στην κατσαρόλα και
αρχίζουμε να βράζουμε τις καθαρισμένες πατάτες και τα κρεμμύδια.
Στα μισά του βρασίματος ρίχνουμε τα ψάρια, το λάδι, τη ρακή, αλάτι και πιπέρι.
Όταν είναι έτοιμο, λιώνουμε με ένα πιρούνι τις πατάτες και τα κρεμμύδια
ή τα περνάμε από το μούλτι. Πασπαλίζουμε με πολύ πιπέρι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...