Και η Καίτη Γαρμπή θύμα διαδικτυακής απάτης

0

Είναι γεγονός πως κάθε μια απο εμάς απειλείται διαρκώς να πέσει θύμα κάποιας μικρής ή και μεγαλύτερης διαδικτυακής απάτης και μοιραία οι επώνυμες Κυρίες αποτελούν τους πιο εύκολους αλλα και κύριους στόχους και φαίνεται πως ήρθε η σειρά και της Καίτης Γαρμπή να ταλαιπωρηθεί με μια απίστευτη πραγματικά ιστορία!!

Ένα on line shop διαφημίζει την πραμάτεια του εις το όνομα της ανυποψίαστης Ελληνίδας τραγουδίστριας, προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της. Με τον τρανταχτό τίτλο «Δε θα πιστέψετε τι κρατούσε μυστικό η Καίτη Γαρμπή» η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ως βιτρίνα τη φωτογραφία της ερμηνεύτριας, ενώ στο άρθρο της δημοσιεύει συνέντευξη της περσινής εκπροσώπου της Ρωσίας στην Eurovision, Πολίνα Γκαγκάρινα, η οποία ισχυρίζεται ότι έχασε 40 κιλά!
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η Γαρμπή επικοινώνησε με το δικηγόρο της, ζητώντας του να κινηθεί ακόμη και νομικά, αν καταστεί αναγκαίο, ώστε να σταματήσει ο διασυρμός της στο διαδίκτυο για το προϊόν αμφιβόλου ποιότητος.