Η Lindsay Lohan μαγεύτηκε από αυτό το ελληνικό συγκρότημα…

0

Εντυπωσιασμένη από ένα ελληνικό συγκροτήμα έμεινε η Lindsay Lohan, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia».

Η Lindsay ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με το συγκρότημα 719, οι οποίοι κλέβουν τις εντυπώσεις επί σκηνής με το πρόσφατο τραγούδι «Μαζί Σου Χορεύω».

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο, ο εκρηκτικός τραγουδιστής του γκρουπ, Χρήστος Ζωτιάδης, έγραψε: «Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος… Το να βλέπεις τον εαυτό σου, όμως, στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η Lindsay Lohan είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος…»

Ο frontman των 719 συνέχισε: «Ένα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια… Για ένα και μόνο λόγο… Για την αναγνώριση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια!»

«Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά τη δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ! 719! So… Can you feel our energy? Thank you so much Lindsay! Ιt was an honor!»

View this post on Instagram

Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος … Το να βλέπεις τον ευατό σου όμως στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η @lindsaylohan ειναι κάτι που ούτε μπορεις να το περιγράψεις με λόγια,ούτε γινεται κάθε μερα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος … Ενα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια … Για ένα και μόνο λόγο .. για την αναγνωρίση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια! … Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαινει σπάνια στα ελληνικα δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά την δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα !719!So…..Can you Feel our energy???Thank you so much Lindsay !!!It was an honor !!! #live #myband #719 #lindsaylohan #fantasia #nights #mood #energy #canyoufeelit @tom_giannakopoulos @andymccormick88 @nickchalkidis @719_the_band

A post shared by Chris Zotiadis (@xzotos) on

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...