Η backpack Louis Vuitton πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο!

0

Οι celebrities επαναφέρουν στη μόδα την backpack του Οίκου Louis Vuitton…

Θες λίγο οι καλοκαιρινές διακοπές που σιγά σιγά τελειώνουν, θες λίγο τα σχολεία που σε λίγο καιρό ανοίγουν και τα παιδιά προμηθεύονται τις νέες σχολικές τσάντες, θες η μανία με τα λογότυπα, η τσάντα που όλες θα θέλουμε να κρατάμε από το φθινόπωρο δεν είναι άλλη από την backpack του οίκου Louis Vuitton!

Οι φωτογράφοι της street μόδας ”εντόπισαν” το διαχρονικό αυτό κομμάτι από το παρελθόν στα χέρια ή καλύτερα στις πλάτες των διάσημων ”it” girls της μόδας, και δεν χωράει αμφιβολία ότι φέτος κάνει μια δυναμική επιστροφή. Rihanna, Hailey Baldwin Bella Hadid ”φόρεσαν” την τσάντα πλάτης με το ιστορικό μονόγραμμα του γαλλικού οίκου αναβαθμίζοντας τα σπορ σύνολά τους και μας χάρισαν ένα cool ανανεωμένο στυλ που σίγουρα θα τιμήσουμε τη νέα σεζόν.

Ναι, φυσικά και το γνωρίζουμε πως οι τιμές της συγκεκριμένης τσάντας ”τσιμπάνε” λίγο, όμως ανάμεσα στα τόσα ”νέα” κομμάτια που θα θες ν’ αποκτήσεις τη νέα σεζόν -και που σε λίγο καιρό πιθανόν δεν θα φοράς πια-, ένα ρετρό all-time-classic κομμάτι είναι η καλύτερη επένδυση. Άλλωστε ο οίκος φρόντισε να μας ”ικανοποιήσει” με πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

πηγή: mustonline