Η συγκινητική φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του…

0

Την αδυναμία στον πατέρα του δείχνει ο νεαρός τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει δει την καριέρα του να εκτοξεύεται στα ύψη μετα την πρόσφατη επιτυχία του στο Rogers Cup, όπου τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Ο 20χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος ως παιδί μαζί με τον πατέρα του, με τον τενίστα να γράφει: «Ο πατέρας μου μου έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει κανείς σε κάποιον άλλον άνθρωπο, πίστεψε σε εμένα».

Ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του και πως οφείλει πολλά στον πατέρα του. Πιο αναλυτικά, έχει αποκαλύψει: «Είµαστε µια δεµένη οικογένεια που κάθε ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον. Οφείλω πολλά στον πατέρα µου, που από τα 12 µου εγκατέλειψε κάθε άλλη ασχολία προκειµένου να βρίσκεται συνεχώς µαζί µου. Ευτυχώς, υπάρχει κατανόηση από τους υπόλοιπους. Τα αδέλφια µου µεγαλώνουν έχοντας ουσιαστικά τον πατέρα τους µακριά».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...