Η «Καλλιπάτειρα» κοντά στα παιδιά: Η δωρεά που θα βοηθήσει τη ζωή των μικρών ασθενών…

0

 

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα (παράρτημα Θεσσαλονίκης) παρέδωσε στις 11/9/2017 μια συσκευή παροχής υψηλής ροής οξυγόνου, στην Γ΄ Παιδιατρική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Το μηχάνημα, που κόστισε 5.000€ μαζί με τα πρώτα αναλώσιμά του, είναι χρήσιμο για ασθενείς με μέτρια έως βαριά αναπνευστική δυσχέρεια, για βρογχιολίτιδες, οξείες πνευμονίες και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, αφού αντικαθιστά τους αναπνευστήρες ως ένα σημείο και είναι απαραίτητο στη βελτίωση της υγείας των παιδιών.

Τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν παιδιά με προβλήματα ανεπάρκειας, καθώς και την αίθουσα που έχει ειδικά διαμορφωθεί σε σχολείο για τα παιδιά που παραμένουν για καιρό στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η εκπαιδευτικός των παιδιών έδωσε στις «Καλλιπάτειρες» και ένα χαρακτηριστικό ενθύμιο.

Τα μέλη της «Καλλιπάτειρας» ευχαριστούν θερμά την πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου, κα Κατερίνα Παναγοπούλου και τον καθηγητή, παιδοπνευμονολόγο και διευθυντή της Γ΄ Παιδιατρικής Πτέρυγας, κο Ιωάννη Τσανάκα, όπως και το προσωπικό της πτέρυγας, αλλά και όλους του φίλους του Συλλόγου που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτό τον σκοπό.

Ελπίζουμε να καλυφθούν άμεσα οι πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στα ελληνικά, δημόσια νοσοκομεία.